Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cook, Serve, Delicious! 3?! Bu Sonbaharda Erken Erişimden Çıkacak ve Konsollara da Gelecek

 
Geliştirici Vertigo Gaming, "Cook, Serve, Delicious! 3?!" tam sürümünün bu sonbaharda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $19.99 fiyattan satışa sunulacak.

Yemek kamyonunuzda yemek pişirerek müşterilerinize hizmet ettiğiniz yemek işletmeciliği oyunu Cook, Serve, Delicious! 3?! 29 Ocak 2020'den bu yana Steam'de erken erişimde bulunuyor. Şu anda %25 indirimle 18,75 TL. Serinin önceki oyunları Cook, Serve, Delicious! ve Cook, Serve, Delicious! 2!! de %75 indirimde.
 
Oyunun erken erişim versiyonu için “Davidson County” güncellemesi 5 Haziran'da yayınlandı. Güncelleme 40 yeni seviye, iki yeni araç kamyonu saldırısı, üç yeni başarım, yeni özellikler ve iyileştirmeler ekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cook Serve Delicious! 3?! simülasyon yemek yapma
Steam Oyun Festivali 16 - 22 Haziran Tarihleri Arasına Ertelendi Türk Yapımı Platform Oyunu Remnants of Naezith Nintendo Switch'te

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cook, Serve, Delicious! 3?! ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız