Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KOTOR II Hayranları Oyunu Mobil Platformlara Getirmeye Kararlı

 
Geçtiğimiz günlerde Obsidian KOTOR III hakkında önemli bir duyuruda bulunmuştu. En azından bir süre daha oyunun çıkmayacağını duyuran firma, bu talihsiz açıklamayı şu sözlerle yapmıştı:
 
"İkinci oyunu bitirdiğimizde hepimiz ruh sağlığımız için yaşantımıza geri dönmeye çalışıyorduk. Üçüncü oyun için çalışmaya başladık. Nitekim yapım ekibi olark KOTOR serisini her zaman bir üçleme olarak hayal ettik. İkinci oyun için çalışırken bile Darth Revan'ın hikaye içerisinde ne planladığını hikayeye yedirmeye çalışmıştık."
 
Şimdiyse oyun serisinin hayranları KOTOR II'yi mobil platformlara getirmeye karar verdi. İşte oyun hakkında bazı detaylar:
 
"Bu oyun projesi, KOTOR II TSL'nin tüm içeriğini Star Wars KOTOR 1 Mobile'a (Android ve iOS için) aktarmaya çalışacak. Bu sayede ise oyunu iOS ve Android kullanıcıları için kısmen veya tamamen oynanabilir bir hale getirecek."
 
Bakalım hayranlar baş koydukları KOTOR projesini başarıya erdirebilecekler mi? Oyun hakkında daha fazla detayı bu sayfadan bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
KOTOR KOTOR II Mobile fan yapımı
Google Stadia Sunumu 19 Ağustos'ta Düzenlenecek Cook, Serve, Delicious! 3?! Bir Fragmanla Duyuruldu!

BSC Misafiri

6.8.2019 20:04:46

0
Ooo aslında olur ha.. Yani taktik amaçlı akıyoruz genelde, beklemeli saldırılar sralı vs vs olur ya telefonda..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız