Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes Collection Switch için Duyuruldu

 
 
Feral Interactive, gerçek zamanlı strateji oyunu Company of Heroes Collection'ı Switch için duyurdu. Koleksiyon bu sonbaharda çıkış yapacak. 2. Dünya Savaşı'nda komutayı ele alabileceğimiz koleksiyon artık Switch'e gelmeye hazırlanıyor.
 
Strateji deneyimi el konsoluna geliyor
 
 
 
Gerçek zamanlı stratejiyi yeniden tanımlayan oyun, Nintendo Switch için çıkış yapmayı bekliyor. II. Dünya Savaşı'nı temel alan oyunda gerçek zamanlı strateji klasiği ile iki destansı genişletme paketi yer buluyor. Savaş ortamını bizlere gerçekçi bir şekilde aktaran oyunda manga tabanlı taktikler yapabiliyor, yapacağınız hamleleri düşünebiliyor özel olarak tasarlanmış yeni kontrol şemasıyla hücuma liderlik edebiliyorsunuz.
 
Normandiya Muharebesi'ndeki tarihi harekâtlarda Amerikan, İngiliz, Panzer Elite ve Wehrmacht kuvvetlerine liderlik ederek her iki tarafta da savaşın gidişatına göz atabiliyorsunuz. Özel savaşlara geçiş yapabildiğiniz oyunda tekrar oynanabilir içerikler büyük oranda yer alıyor.
 
Switch fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji savaş pc sega relic
Solar Ash Xbox ve Switch Konsollarına Geliyor EA Sports WRC Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Fragman

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız