Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Solar Ash Xbox ve Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncılığını Annapurna Interactive ve geliştiriciliğini Heart Machine'in üstlendiği aksiyon platform oyunu Solar Ash, Xbox Series, Xbox One ve Switch için geliyor. Oyun 14 Eylül tarihinde belirtilen konsollara çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca bu tarihte Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Sevilen yapım Xbox ve Switch konsollarında yer bulmaya hazırlanıyor
 
 
 
İlk olarak 2 Aralık 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve  Epic Games Store üzerinden PC için ardından 6 Aralık 2022'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürülen aksiyon, platfom, macera oyunu Solar Ash ödüllü Hyper Light Drifter'ın yaratıcılarından bizlere sunuluyor. Oyunda ilgi çekici atmosfer, karakterler ve bölgeler yer alıyor.
 
Rei adlı karakterle beraber ilerlediğimiz oyunda karşımıza çıkan devasa düşmanlardan kaçmaya çalışıyor, zorlu platform unsurlarının üstesinden gelmeye başlıyor ve akışa kendimizi bırakıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz tuhaf diyarda dolaşan devasa yaratıklar da bulunuyor. Bunlardan kaçmak için de elbette karakterimizin becerilerinden yararlanıyoruz.
 
Konsol çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Solar Ash
Stray için Animasyon Uyarlaması Geliyor: İşte Detaylar Company of Heroes Collection Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız