Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes Collection'ın Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Feral Interactive, strateji oyunu Company of Heroes Collection'ın 12 Ekim'de Nintendo eShop üzerinden 29,99 dolarlık bir fiyat karşılığında Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Oyunda Dünya Savaşı konu alınıyor 
 
 
 
Dünya Savaşı'nda komutayı ele alabileceğiniz oyun içerisinde gerçek zamanlı strateji deneyimi Switch konsoluna geliyor. Gerçek zamanlı stratejiyi yeniden tanımlayan oyunda İkinci Dünya Savaşı ve iki destansı genişletme yer alıyor. Birçok içeriğin tek bir pakette birleştiği Company of Heroes Collection, ilk defa Nintendo Switch'e geliyor.
 
Hızlı savaşlar ve takım tabanlı taktiklerin olduğu yapımda bir yandan kendinize özgü stratejiler oluşturabiliyor diğer yandan ise Switch için özel olarak tasarlanmış yepyeni bir kontrol şemasıyla hücuma liderlik edebiliyorsunuz.
 
Normandiya Savaşı'nın bir yansıması olan oyunda Amerikan, İngiliz, Panzer Elite ve Wehrmacht kuvvetlerine liderlik ederek her iki tarafta da savaşın seyrini değiştirebiliyorsunuz. Diğer taraftan oyunda tekrar oynanabilirliği yüksek olan Skirmish modunda grupları karşı karşıya getirebiliyorsunuz. 
 
Switch çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji savaş pc sega relic
Paradox Interactive Strateji Oyunu Millennia'yı Duyurdu Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name İlk Gün Game Pass'te!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız