Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Black Ops'un DS Yapımcısı n-Space Kapandı mı?

 
 
    Call of Duty Black Ops'un DS sürümünün yapımını şu anda üstlenen n-Space için çok acı bir rapor geldi. Orlando tabanlı bir oyun firması olan ve aralarında Call of Duty ve James Bond oyunlarının DS sürümleri de olmak üzere onlarca oyun yapmış deneyimli şirketin kapandığı öne sürüldü.

    İsmi belirtilmeyen bazı kaynaklardan aldığı raporlar neticesinde Gameblurb'un yayınladığı habere göre, n-Space'in tüm çalışan kadrosunu işten çıkarttığı ve kepenkleri kapadığı belirtiliyor. Ağustos ayında kesinti yiyen firma, o süreçte çalışan kadrosunun dörtte birini işten çıkarma kararı almış ve durumu "geçici" olarak ifade etmişti.

   Eğer n-Space gerçekten kapanıyorsa, Tron: Evolution, Call of Duty: Black Ops, GoldenEye ve James Bond 007: Bloodstone'un DS versiyonlarını da unutun derim çünkü, n-Space bu oyunların da geliştiriciliğini üstleniyordu. Ayrıca Wii için Tron: Evolution - Battle Grids de firmanın başlıca yapım aşamasındaki oyunlarındandı.
 
    Alınan raporlar umarız doğruyu yansıtmıyordur, yakın bir zamanda bu konuda onaylama bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS n-space kapatma işten çıkarma
Spider-Man'in Yeni MvC 3 Kostümleri Belirlendi Marvel vs Capcom 3'e 4 Yeni Karakter Daha!!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız