Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man'in Yeni MvC 3 Kostümleri Belirlendi

 
 
    Spider-Man hayranları, buna bayılacaksınız! Marvel vs. Capcom 3'ün onaylanan karakterlerinden Spider-Man için yeni kostüm seçenekleri sunuldu ve ünlü örümceğimiz rengarenk kostümleri ile rakiplerinin karşısına farklı şekillerde çıkabilecek. 
 
    Şimdilik en az 4 farklı kostüme sahip olacağı belirtilen Örümcek adamımız için yeni renk paletlerinin çok şık olduğunu söylemeliyim. Diğer karakterlerin de farklı kostümleri olacağına kesin gözüyle bakılırken bu ilk kostümlerin oyunun içinde mi olacağı yoksa ayrı bir DLC'de (İndirilebilir İçerik) mi satılacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak Capcom'un Super Street Fighter IV'deki kostüm paketi satma stratejisini MvC 3'de de uygulayacağını düşünüyorum, yani ücretli kostüm paketi içeriklerine şimdiden hazır olun derim.
 
    Yukarıdan göz atabileceğiniz Spider-man kostümleri için görüntüye tıklayarak büyültebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş spider-man spider-man kostümleri yeni kostümler DLC indirilebilir içerik
Dragon Ball: Raging Blast 2'ye Demo Yolu Gözüktü CoD: Black Ops'un DS Yapımcısı n-Space Kapandı mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız