Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çevrimiçi nişancı oyunu Starship Troopers: Extermination bu ay geliyor!

 
 
Geliştirici Offworld Industries, ekip tabanlı (co-op) birinci şahıs nişancı oyunu Starship Troopers: Extermination'ın 17 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun erken erişim sürüm fiyatı 24.99 dolarlık bir etikete sahip olacak. Türkiye fiyatı bilinmiyor.
 
Oyunun erken erişim sürümünde geri bildirimler önemsenecek
 
 
 
Oyunun erken erişim sürümünde Offworld Industries oyuncu geri bildirimlerini önemseyecek ve gelen bildirimlere göre oyunun yapısını güncelleyecek. Bu süre zarfında oyuna yeni içerikler, mekanikler, tasarımlar ve daha fazlası eklenecek. 
 
Erken Erişim'in ilk gününden itibaren oyun hem strateji hem de savaş odaklı oynanışa sahip bir deneyimi oyunculara sunacak. Oyuncular çatışma dışındayken operasyon üsleri inşa edebilecek ve güçlendirebilecek. Oyunda oyuncular kendilerine ait bir üs inşa edecek ve burayı korumaya çalışacak. 
 
Oyun içerisinde farklı farklı silahlar ve yapılar bulunacak. Bunları kendi stratejinize göre seçebilecek ve düşmanları karşı kullanabileceksiniz. Oyunda çok farklı özelleştirme sistemleri ve geliştirme sistemleri de yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc Starship Troopers - Terran Command
İki Türü Birbirine Harmanlayan Yapım Silica Erken Erişim Olarak Yayınlandı Spider-Man Remastered'ın bağımsız sürümü PS5 için çıkış yaptı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starship Troopers - Terran Command
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız