Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İki Türü Birbirine Harmanlayan Yapım Silica Erken Erişim Olarak Yayınlandı

 
 
Geliştirici Bohemia Interactive, birinci şahıs nişancı türünü gerçek zamanlı strateji ile harmanlayan Silica'nın Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandığını duyurdu. Oyunun erken erişim sürüm fiyatı 190,00 TL.
 
Erken erişim sürümü neler içeriyor?
 
 
 
Silica'nın erken erişim sürümü iki oyun modunu içeriyor. Bu modlar arasında yer alan "Strateji" modu, oyuncuları bir komutan rolüne büründürüyor. Bu mod içerisinde gerçek zamanlı strateji deneyimi ya da birinci şahıs nişancı deneyimi oyunculara sunuluyor.
 
İkinci oyun modu olan "Arena", tüm savaş birimlerini içeriyor ve tamamen birinci şahıs bir nişancı deneyimini bizlere aktarıyor. Oyunun öte yandan yaklaşık bir yıl Erken Erişim'de kalması ve bu süre zarfında yeni güncellemeler alması bekleniyor. 
 
Silica, birinci şahıs nişancı (fps) oyun türünü gerçek zamanlı strateji unsurlarıyla harmanlayarak farklı bir oyun deneyimini bizlere sunmaya hazırlanıyor. Oyun biz oyunculara iki ayrı deneyimi oynama imkanı veriyor ve iki tür arasından istediğimizi seçebiliyoruz. İster birinci şahıs olarak ilerleyebiliyor istersek de rts deneyimiyle devam edebiliyoruz.
 
Silica oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Silica
The Last of Us dizisi rekor kırıyor! Her bölümü ortalama 32 milyon izlendi! Çevrimiçi nişancı oyunu Starship Troopers: Extermination bu ay geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız