Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Disk İçi DLC Politikasını Değiştirecek

Capcom'un disk içi DLC politikası bakalım ne yönde değişecek.

   Street Fighter X Tekken'de ortaya çıkan disk içi DLC tartışmaları beraberinde oyuncuların büyük tepkisine maruz kalan Japonya'nın pek saygıdeğer firması Capcom, bu konuda bazı değişikliklere gideceğini açıkladı.
 
   Capcom Amerika patronu Christian Svensson yaptığı açıklamada gelen tüm eleştirilere kulak verdiklerini ve disk içi DLC politikasını yeniden değerlendireceklerini açıkladı. Ancak yapım aşamasında bazı oyunlarda bunun uygulandığını ve geri dönüşün olmayacağını da ekledi: Dragon's Dogma, karşımıza disk içi DLC ile çıkacak, demedi demeyin!
 
   Svensson oyunun yapım aşamasının henüz başında bazı içerikleri yerleştirmiş olduklarına değinirken Dragon's Dogma'nın normalde 30-40 saat olan oynanış süresinin yan görevlerle birlikte 100 saati bulacağını söyledi. Dragon's Dogma için çıkış yapacak tüm DLC içeriklerin sadece disk içinde yer almadığı ve bir kısmının dijital marketlerde satışa sunulacağı ise kulağımıza gelen diğer bilgiler arasında.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Dragon's Dogma Dragons Dogma Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno
Treyarch: Black Ops 2'de Yeni Motora İhtiyaç Yok Diablo III Sunucuları İflas Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

16.5.2012 02:46:58

0
capcom un fazladan bi g...tü olsa onu bile para kazanmak için satarlar

darkmel

15.5.2012 15:06:35

0
capcom sen onu bırak da şu sf x tekken'deki online sorunları düzelt oyunu pc ye aldım,sesler kesilip duruyor,ne iş anlamadım

BlackBeasT

15.5.2012 13:48:30

0
Disk içi DLC soygundur.Hali hazırda bitmiş bölüm yada karakter oyun içinde saklayıp sonrasında para ile satmak ticaret ahlakına sığmaz

Karpuzcu.

15.5.2012 13:38:08

0
Şu capcom kadar paracı başka şirket yok. Bi oyun çıkarır dlc leri içine koyar. Bi tane renk paletine 2 dolar ister. Sonra kostümleri tek tek satar, olmadı 3 ay sonra oyunun süper versiyonunu çıkarır o da olmadı bi 4 ay sonra ultimate versiyonunu çıkarır üşenmez sonra hyper mega ultra versiyonunu çıkarır.

oyuncu11790

15.5.2012 12:47:43

+1
oyun firmalarının zihniyeti değişmedikten sonra dlc diskin içinde olup olmamasının bir önemi yok...ayrıca değinilmesi gereken demek ki firmalara gerekli tepki verildiğinde bir şeyler yapabiliyorlarmış bence oyuncular olarak daha organize olunması piyasadaki çoğu şeyin seyrini değiştirir umarım zamanla böyle ciddi topluluklar oluşur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız