Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Multiplayer'ı Asla Ücretli Olmayacak!

 
    Bir aralar, Call of Duty oyunlarını multiplayer oynamak için para ödeyeceğimiz gündemi meşgul etmişti. Call of Duty: Black Ops'ta böyle bir şeyler karşılaşmayacak olmamız bizzat yapımcılar tarafından açıklanmış, içimize su serpilmişti ki geçen günlerde çıkan oyunda gerçekten de böyle bir uygulama yoktu. Peki gelecekteki Call of Duty oyunlarında buna benzer bir uygulama olacak mı? Bu soruların cevabını Activision'dan Eric Hirshberg yanıtlıyor:
 
  "Call of Duty'yi kutusundan çıkardığınız anda online hizmetler de dahil olmak üzere tüm deneyim ücretsizdir. Asla böyle bir şeyin karşılığını istemeyiz. Bu paketin bir parçasıdır."
 
     Hirshberg "Asla" dese de gelecekte neler olacağını tam olarak bilemeyiz tabii ki. Ama Activision'ın bu konuda net bir karar verdiğini görmek oldukça sevindirici.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS ücretli multiplayer
DC Universe Online'da Gotham Şehri Turu Steam'de Şükran Günü İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hardcore_Yunusutaro

25.11.2010 16:48:30

0
psn asla ücretsiz oyunu vs kaldırmayacak.özelliği o.

YILMAZ Q7

25.11.2010 10:11:06

0
Ohh iyi be call multiye para ödemek yok Ama zaten xbox live den alıyodur herhalde bi miktar düşüncem bu ama süper olmuş zaten xbox live para ödüyoruz microsoft puanlara para öde call de paralı yaparsa müşteri kaybeder....

-Rusher-

25.11.2010 08:56:57

0
oynamayız o zaman :)

BSC Misafiri

25.11.2010 00:14:47

0
Call of duty bu kadar çok satıyorsa multiplayer'a borçlu onuda paralı yaparak rakiplerini güçlendirmek istemez eğer call of duty paralı olursa ben dahil bir çok insan oyunu almaz xbox live'a para öde call of duty mp'ye para öde yeni haritalar çıksın onlara para öde nereye kadar zaten yakında xbox live'ın ücretsiz alternatifi psn'de tamamen paralı olur ilk aşaması psn plus'tı o yapıldı sırada ücretsiz multiplayer'ı kaldırmak var 1-2 yıl içinde oda olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız