Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cage, Heavy Rain : Chronicles İçin Üzgün

 
 
     Quantic Dreams kurucularından ve yıla damgasını vuran Heavy Rain gibi bir yapıma imza atan David Cage, hazırladığı hikaye kurgusunu normalde çıkacak Heavy Rain : Chronicles ile gerçek anlamda bir bütün kazandırmayı planladığını ancak içeriğin iptali ile hayal kırıklığına uğradığını dile getidi.
 
      Heavy Rain Chronicles projesi ile ilgili iptal duyurusu, geçtiğimiz E3 fuarında gelmişti. Yapımcı ekip hikayeyi tamamlayacak yeni içerik çalışmalarını iptal ettiğini, onun yerine Playstation 3'ün harekete duyarlı kontrolleri Move ile uyumlu Heavy Rain üzerine çalıştıklarını açıklamıştı. David Cage durumun nasıl geliştiğini şu şekilde özetliyor;
 
" Heavy Rain için 3 bölüm halinde ve toplamda 1 saat uzunluğunda olan, nihayetinde oyunda yer alan karakterlerin geçmişine ışık tutan Heavy Rain : Chronicles üzerine yoğunlaşmıştık. Oyunu severlerin bu içeriklerle çok eğleneceğini düşündüm çünkü karakterlerin ne ve kim olduklarını, neden orada bulunduklarını açıklıyordu. Maalesef, Sony bizden yeni bir içerik oluşturmak yerine Move'a odaklanmamızı istedi. Bize soracak olursanız Heavy Rain ile daha fazla zaman harcamak istemiyorduk. Çünkü bu yeni projelerin iptali anlamına geliyor. Bu anlayabileceğim bir karar ve ben yeni bir cihaz ile yeni bir kontrol şekli sunmaktan mutluyum. Ancak Heavy Rain'i daha önce planladığımız gibi bir son veremeyecek olduğumuzdan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz."
 
     Sanırız harekete duyarlı kontroller, Heavy Rain fanlarına hiçte yaramadı!
 
Kaynak 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heavy Rain Quantic Dream Sony PS3 Adventure
Monster Hunter Japonyada Xbox360 Satışını Ateşledi "Oyuncular Grafikleri Önemsiyor mu?"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

buraoca2

4.7.2010 14:59:39

0
Yani yapılmaması gereken bir davranıştı... Heavy Rain'e yapılan bir saygısızlık. Keşke Move için uğraşmak yerine; oyun istenilen şekilde bitirilseydi. Yeni bir son için oynamak varken, move için oynamayı kim ister???

U2ME2

3.7.2010 11:25:12

0
Sony'nin suyu kaynadı. Move ile rahmeti okuruz.

acgpangea

3.7.2010 00:32:31

0
Tüh, tüh. Yazık olmuş vallahi. Heavy Rain'in tadı damağmızda kaldı. Move için yama hazılarken, bir, iki yeni şey de eklerler mi acep?

dIsAstEr

2.7.2010 23:01:04

0
PS3 'e özel yeni oyun yapsınlar aynı tarz ama lütfen hava aydınlık olsun bu sefer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız