Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Japonyada Xbox360 Satışını Ateşledi


 
 
     Microsoft'un doğuda, özellikle Japonyada pazarı domine etmek adına bünyesinde topladığı pek çok konsola özel (ki bu yapımlar zamanla PS3 konsoluna da  çıkış yaptı) JRPG oyununa rağmen nedense bu pazarda bir türlü beklenen yükselişi gerçekleştiremedi.
 
     Bu konu üzerine Microsoft'un attığı bir diğer somut adım ise geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ve PC'ler de MMO tarzı olarak doğulu oyuncuların büyük rağbet ettiği Monster Hunter Frontier duyurusu oldu. Bu isabetli çıkışın meyvelerini ise Microsoft, satış listelerinde elde ettiği yükseliş ile topluyor. Japonya'nın saygın pazar araştırma ekibi Media Creat, Xbox360'ın geçtiğimiz hafta Japonya'da 17.000 adet ( bunun 15.000'i yeni model) sattığını açıkladı. Elbette bu rakam size pekte etkileyici gelmeyebilir ancak bir önceki haftanın Xbox360 satışları ile karşılaştırıldığında ( bir önceki hafta 2,060) Monster Hunter Frontier'in konsol satışlarına hayli olumlu bir etki ettiğini söylemek yanlış olmaz.
 
     Monster Hunter Frontier Online Beginner paketi, haziran ayı son haftasında 92,807 satarak en çok satan oyun listesinin lideriydi de. Sanırız ne yeni Xbox360 kullanıcıları ne de eskileri Monster Hunter dışında başka bir oyunla alakadar olmamış olacak ki, en çok satanlar ilk 50 listesinde başka hiç bir Xbox360 oyunu gözükmüyor.
 
Kaynak 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Monster Hunter Frontier Xbox360 PC Xbox Live CAPCOM MMORPG
Mükemmel Bir Chibiterasu Yastığı Cage, Heavy Rain : Chronicles İçin Üzgün

BSC Misafiri

4.7.2010 13:28:34

0
Ah birde PS3 e çıksa şu oyun...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Frontier ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız