Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong için 50 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz saatlerde ve dün paylaştığımız yeni detaylarla beraber şu anda oyun için 50 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmış durumda. Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu için yayınlanan video içerisinde oyunun genel bütünlüğü hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. 
 
50 dakikalık oynanış videosu oyun hakkında birçok detayı açığa çıkarıyor
 
 
 
2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı hedefleyen soulslike yapım Black Myth: Wukong için yayınlanan 50 dakikalık videoda karakterin animasyonları, çevre detayları, atmosfer sesleri, arka plan müzikleri, karakter diyalogları, envanter sistemi ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. Oyun hakkında birçok bilgi edindiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Black Myth: Wukong temelde bir soulslike deneyimi sunuyor. Oyunda maymun kral karakterini kontrol ediyor, farklı ekipmanları elimize alabiliyor, silahları kombin edebiliyor ve zorlu düşmanlara karşı mücadele etmek durumunda kalıyoruz. Elbette bu tarz oyunlar zorluklarıyla ve düşman çeşitliliği ile ön plana çıkmaya çalışıyor.
 
Çin mitolojisinden ilham alan oyunda o mitolojiye özgü çeşitli bosslar karşımıza çıkıyor ve bunları alt etmek için de karakterimizin çevikliğinden yararlanabiliyoruz. Beklenen oyunlar arasında yer alan oyunun yeni içerikleri resmi olarak 22 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarı açılış gecesinde gelmeye hazırlanıyor.
 
İşte 50 dakikalık oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Black Myth: Wu Kong Game Science Batı'ya Yolculuk Journey to the West tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Kill The Crows Bugün İtibarıyla Steam’de Yayınlandı! Pubg Global Serıes 2'Nin Şampiyonu Soniqs Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2023 21:12:01

0
Yeniden yapımlara laf atıyorsunuz.Adamlar gayet kaliteli gözüken yeni bir oyun yapıyorlar beğenmiyorsunuz.Amacı herşeye olumsuz yorum yazmak olan bu tür insanları îmana davet ediyorum.

mahsur kalan adam

22.8.2023 14:43:50

0
Gayet iyi görünüyor

BSC Misafiri

22.8.2023 09:36:53

0
Oyun günümüzdeki çoğu oyunun tanımında olduğu gibi tam bir grafik balonu gibi duruyor. Normalde yine benzer abartılı puanlamalar alırdı derdim ama Çin yapımı olması politik nedenlerden ötürü bir ihtimal objektif değerlendirilebileceği hissiyatını yaratıyor.

BSC Misafiri

21.8.2023 22:01:37

0
Umarım çıkar bir şekilde çok fazla scam dedikodusu çıktı oyunla ilgili,önceki yaptıkları oyunlar çok düşük bütçeli.Kaç yıldır bir yerlerde gizlice bekleniyor umarım hayırlısıyla çıkar : D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Myth: WuKong
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız