Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong, Gamescom 2023 Fuarında Oynanabilir Olacak

 
 
Geçtiğimiz senelerde duyurulan ve bir süredir ses alınamayan Black Myth: Wukong'un yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarında yer alacağı bildirildi. Insider Gaming'in kaynaklarına göre oyunun bu fuarda oynanabilir bir demosu yer alacak ve katılımcılar bu demoyu deneyimleyebilecek.
 
Yeni bir rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Merakla beklenen oyunlar arasında yer alan Black Myth: Wukong, Journey to the West romanından ilham alan ve Çin kültürüne dayanan bir aksiyon rol yapma deneyimi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncular, "Souls-like" olarak tanımlanan türle beraber zorlu savaşlara adım atıyor ve "Destined One" olarak anılan Sun Wukong rolünü üstleniyor.
 
İlk olarak 2020'de duyurulan Black Myth: Wukong, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Oyunun 2024 yazında çıkması bekleniyor. İlgi çeken projenin resmi olarak hangi platformlara çıkış yapacağı bilinmiyor, Ancak kaynaklar oyunun PC ve konsollarda çıkacağını bildiriliyor. Nintendo Switch sürümü belirsizliğini koruyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Black Myth: Wu Kong Game Science Batı'ya Yolculuk Journey to the West tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
EA, 12 Farklı Oyunun Sunucularını Kapatıyor: İşte Liste Forza Motorsport Üç Popüler Özellik Olmadan Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Myth: WuKong
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız