Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birleşik Devletler Kongresi, Blizzard'ı "Blitzchung" Konusu Yüzünden Uyardı

 
BlizzCon için hazırlık yapan Blizzard’ın imaj problemleri bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda hesabı askıya alınan Blitzchung ile hala gündemde olan Blizzard, fanların ve diğer oyuncuların protestoları ile Blitzchung’a uyguladığı yaptırımları gevşetti. Ancak şirket konuyla ilgili sert bir duruş sergilemedi. Buna rağmen Blizzard temsilcileri, Çin sosyal medyasında “Çin’in onurunu savunacaklarını” garanti altına aldı.

Bu durum göz önüne alındığında sadece sektör temsilcileri değil, Demokrat ve Cumhuriyetçi partiden de Amerikalı siyasetçiler konuşmaya başladı. Geçtiğimiz cuma günü, iki senatör (Ron Wyden ve Marco Rubio) ve üç kongre üyesi (Alexandria Ocasio-Cortez, Mike Gallagher, Tom Malinowski), özel bir mektup yollayarak Bobby Kotick'i şirket ile ilgili aldığı kararlar hakkında uyardı.

Her çevreden tepki çeken Blizzard belki de aldığı kararları sorgulayabilir. Ancak Blizzard için asıl büyük sınav 1 Kasım’daki BlizzCon etkinliğinde başlayacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Oyun blitzchung Activision Blizzard Hong Kong Çin
BioShock Yaratıcısının Yeni Oyununun Türü Belli Oldu Call of Duty Mobile’ın Cadılar Bayramı Etkinliği Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.10.2019 07:54:13

0
adamlara activision el attıktan sonra düştükleri hale bak çok yazık

# Ace #

22.10.2019 01:17:28

+2
Kendi kendilerinin kuyusunu kazıyorlar ülkeleri Çin ile zaten nane limon sırf sürümden para kazanırız Çin piyasası vs. derken gittikçe sıçıyorlar. Şahsen mobil diablo olayından sonra beter olsunlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız