Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Temalı Gerilim Oyunu Fort Solis'in Yeni Yayıncısı Belli Oldu

 
 
Dear Villagers, Fallen Leaf ve Black Drakkar Games tarafından geliştirilen sinematik bilim kurgu macera gerilim oyunu Fort Solis'in yayıncılığını üstlendi. Oyun bu yaz Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Tek oyunculu bir yapıya sahip bu oyun üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla gerilim ve korku deneyimini bizlere sunacak.
 
Mars'ın uzak tarafında geçen gerilim dolu bir yapım olacak
 
 
 
Fort Solis, Mars'ın uzak tarafında geçen tek oyunculu üçüncü şahıs gerilim oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde yer alan ve bir mühendis olan Jack Leary olarak bu bilim kurgu macerasına atılacağız.
 
Oyun içerisinde ilk olarak adı sanı belli olmayan bir alarma yanıt vereceğiz. Gece ilerledikçe bu bu alarmın ne olduğunu çözmeye çalışacağız ve işte olaylar da tam burada patlak verecek. İşlerin kontrolden çıkmaya başladığı bu esnada gizemli durumlarla karşılaşacağız.
 
Şu anda Steam sayfası bulunan oyunun PC sistem gereksinimleri henüz belli değil. Fort Solis, Deliver Us The Moon oyununu andıran yapısıyla ilgiyi üzerine çekmeye çalışan yapımlar arasında yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu AKSİYON PC Fort Solis
Marvel's Midnight Suns'a Deadpool Paketi Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı The Witcher 3'ün PS5 ve Xbox Series X|S Fiziksel Sürümleri Haftaya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fort Solis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız