Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Betrayer'ın Steam Çıkış Tarihi Açıklandı


     F.E.A.R. ve No One Lives Forever serilerinde görev almış kişilerden oluşan BlackPowder Games'in ilgi çekici görsel stile sahip oyunu Betrayer'ın çıkış tarihi açıklandı. Şu an Steam Erken Erişim'de 14.99 dolara satılan oyun 24 Mart tarihinde tam sürüm olarak 19.99 dolardan satılacak.

     Konusu 17. yüzyılın başlarında ABD'nin Virginia eyaletinde geçen Betrayer'da kolonileşme dönemindeki olaylar anlatılacak. Korku ve FPS öğelerini birleştiren geliştiriciler gizemli bir atmosfer sunmak için silah-beyaz ağırlıklı bir görsel tarz belirlemişler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam betrayer fear no one lives forever monolith blackpowder bağımsız fps
Watch Dogs'ta Arabaları Özelleştiremiyoruz Dualshock 4'ü Özelleştirmek İsteyenler için Çıkartmalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

siberarmi

7.4.2014 11:18:08

0
Son zamanlarda oynadığım en iyi oyun atmosfer açısından, sadece seslerle bile germeyi başardı beni. İster renkli, ister siyah-beyaz oynayın, insanı etkilemeyi başarıyor. Gizemli bir havaya sahip en baştan itibaren, bazı yerlerde kendini tekrar etmeye başlıyor ama haritalar ilerledikçe olaylar ve düşmanlar değişiyor/gelişiyor. Haritalar çok büyük değil ama tek yön bulma olayımız sesleri dinlemekten ibaret , optionsta değiştiren bir olay vardı ama öyle pek anlamı kalmaz oyunun. Gene de harita üzerine kendimiz karalama yapabilseydik güzel olurdu. Hikayeyi etrafta bulduğumuz kağıtlardan ve çözdüğümüz olaylardan öğreniyoruz. Kolonileşme zamanındaki insanlık dışı olayları yansıtan güzel bir oyun olmuş. İşin içine doğaüstü olaylarda girmeye başlıyor. Işık oyunları da ayrı bir güzel, özellikle çanları çaldıktan sonra. Bunlardan tam tadı almak için siyah beyaz oynamak lazım. Genellikle çözülmeyi bekleyen 1-2 olay oluyor haritalarda ve kale, ev gibi hızlı seyahat noktalarını açmak için girmemiz gereken çatışmalar oluyor. Çatışmalar güzel geçiyor, başlarda alışana kadar biraz çektirdi düşmanlar, özellikle tabancalı İspanyollar. Yay dışındaki silahları doldurmak uzun sürüyor ve doğru yerde kullanmak taktiksel bir derinlik veriyor oyuna. Yay az hasar veriyor ve zırhlardan sekme şansı yüksek ama çok hızlı ateş edebiliyoruz (özellikle shortbow ile), arbaletlerin sekme şansı daha az ve güzel hasar veriyor ama menzili kısa ve doldurması yavaş yaylara göre. Pistolun menzili çok kısa ama en yüksek hasara sahip ve düşmanı sersemletiyor, doldurması yavaş. Tüfeklerin hasarı, menzili ve vuruş şansı yüksek ama doldurması çok zaman alıyor, özellikle kırık, eskiyse. Tek sıkıntım animasyonlardan kaynaklı, düşmanlar komik hareketler yapabiliyor, özellikle ölürken. Bir de müzik eksikliği hissediliyor ama ses üzerine bu kadar yoğunlaşan bir oyunda mantıksız devamlı müzik olması. Sanatsal ve standartların dışında FPS arayanlara tavsiye ederim. CoDcular uzak dursun :)

T.Blackeye.

26.3.2014 16:49:25

0
Grafiklere fazla takılmayın renklendirebiliyorsunuz.

Cüheyir

26.3.2014 13:08:35

0
oyun çıktı, üstünkörü biraz oynayayım dedim. atmosfer güzel lakin ne yapacağım nereye gideceğim zerre bir şey anlamadım

Donatn

26.3.2014 00:11:34

0
Ok atıyor adam uçarak ölüyor.bıçak atıyor adam resmen fırlıyor.(Videoda gördüklerim) Şu gerçekçilik unsurunun grafikler dışında da ele alınması geldide geçiyor oyun dünyası için..Bağımsız yapımcılarda bari biraz daha yaratıcı olsa.

Keras

9.3.2014 19:50:14

0
alphasını oynadım sıkıyor yarım saate herşey gri

BSC Misafiri

9.3.2014 15:06:33

0
bu oyun gözleri bozacak cinsten gibi duruyor.

BSC Misafiri

9.3.2014 15:06:18

0
grafikler bu şekilde olmazsa bence daha iyi olur

Babblebabble

9.3.2014 10:13:17

0
Sanırım bu oyunu bekleyen çok az kişi var ama ben çok özgün bir yapım olduğuna inanıyorum.Alpha'yı denemiştim ve hoşuma gitti.Monolith'in yaptığı her şey kaliteli bence.Bunu da heyecanla bekliyorum ben.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Betrayer
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız