Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Betrayer'in Early Access Sürümü Steam'de Çıktı


    F.E.A.R. ve No One Lives Forever gibi serilerin kemik kadrosundan oluşan yeni bir stüdyo tarafından geliştirilen Betrayer, sunduğu ilginç atmosferle birlikte dikkat çekmişti. Blackpowder Games, duyurusu yapılalı uzun süre geçmeyen oyunun beta sürümünü Steam'de satışa sundu.
 
    Steam'in Early Access sisteminde satışa sunulan Betrayer'i %10'luk bir indirimle satın alabilirsiniz. Böylelikle hem yapımcılara maddi yönden yardım edebilir, hem de oyunun gelişiminde yapımcılarla iletişim halinde olarak onlara yardımcı olabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
betrayer fear no one lives forever monolith blackpowder bağımsız fps
Witcher 3 Ses Kadrosuna Game of Thrones Konuğu Kinectsiz Xbox One Paketi Çıkmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.3.2014 17:54:42

0
Oyunu bir saate yakın oynadım fakat oyun tarzını hala anlayabilmiş değilim. Silah, ok, balta vesaire çok güzel olmuş Atmosfer de çok güzel fakat tam olarak ne yapmamız gerektiği belli değil. Belli bir senaryo yok bu yüzden biraz kafa karıştırıcı. Zaman geçirmek için ideal, denemeye değer bir oyun. Bu arada grafiklere takılmayın göz yormuyor, gayet yeterli gerçekçilikte ve isterseniz renkli yapabiliyorsunuz.

RedBearded

15.8.2013 01:34:53

0
Bu oyunun tarzı korku mu?(Trailerlarda çünkü hayalet tarzı yaratıklar vardı.) Yoksa düz shooter mı?(Yine trailerlarda 2. dünya savaşından kalma eski bi tüfekle askerlerle çatışıyordu.) Son olarak o grafik tarzı gözü çok yorar bence...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Betrayer
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız