Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Belli Bir Süre Sonra Bir Daha Oynanamayacak Bir Oyun: The Flock


        Duyurulduğunda eşsiz oynanışıyla dikkatleri üzerine toplayan öğrenci projesi olarak doğan ve daha sonra daha büyük bir proje haline gelen The Flock'tan yeni ilginç bilgiler geldi. Geliştirici ekip Vogelsap, The Flock'un belli bir süre sonra tamamen oyunculara kapatılacağını dile getirdi.
 
        Bu ilginç durumu yapımcı ekip şu sözlerle açıklıyor:
"Her ölümle birlikte Flock (sürü) nüfusu bir sayı eksilecek. Flock nüfusu sıfıra ulaştığında oyun bir daha satın alınamaz olacak. Bir multiplayer oyun; oyuncuları inanılmaz doruklara ulaştırabilir ancak bir süre sonra oyuncular daha az oynamaya başlar, ilgisizleşir ve birden oyunu oynamayı bırakırlar. Diğer multiplayer oyunların aksine The Flock'un deneyiminin bir çeşit korku hissi vermesini istiyoruz. Böylece oyuncular ileride neler geleceğini merak edecek ve oyun unutulmaz bir şekilde sona erecek."
 
        The Flock'ta her oyuncu bir "Light Artifact" adıl ışığın peşine düşecek. Bu ışığı ele geçiren oyuncu The Carrier olacak. Diğer oyuncular The Carrier'in peşine düşerken The Carrier da oyuncuları yaydığı ışıkla öldürebilecek. 6-8 kişilik bir multiplayer deneyimi sunacak The Flock sonbaharda çıkışını yapacak.
 
       The Flock'un kesin bir bitiş tarihine sahip olması oyunu daha ilginç yapsa da bazı oyuncuların oyunu satın alması konusunda endişelendirebilir. Siz bir süre sonra bir daha oynanamayacak bir oyunu satın alır mıydınız?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com the flock bağımsız korku oyunu saklambaç oyunu indie steam steam greenlight vogelsap
Total War Warhammer'dan Yeni Bir Video Yayımlandı DriveClub Sürekli Olarak Güncellenen Bir Oyun Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Holy-Ghost

18.7.2015 03:43:40

0
"Siz bir süre sonra bir daha oynanamayacak bir oyunu satın alır mıydınız? " sözle iyi bağlamışsınız ama kampanyalardan, indirimlerden ve ya çok büyük paralar verilip bitince yüzüne bakılmayan oyun çok bu durum neden farklı olsun ha oynamayaksın ha oynayamayacaksın , karşıdan zorunluluk insanın canını sıkıyor doğru ama zaten bitince açılmıyor bir daha.İnsanların kafalarında oluşan negatife karşı en büyük etken fiyatı.

winxperror

18.7.2015 01:27:56

-1
Bahane.Öğrenci olduklar için çok satmazsa açık tutamazlar.Çok satarsa hertürlü dönerler bundan.

Venomstr

17.7.2015 20:09:28

0
ilginçmiş, yeniliklere açık olmak lazım.

porsux

17.7.2015 19:52:25

-1
fiyatı 1 tl bile olsa istediğim zaman açıp oynayamayacağım bir oyuna para vermem

highjumper3

17.7.2015 19:36:37

0
akıllara zarar bu oyun

Guest-BB2CECC18

17.7.2015 18:37:49

0
Oyuncuları heyecanlandırmak , ilgi çekmek için yapılan bir haber 1 ayda oyun satın alınamaz hale falan gelmez oyuncusu kalmazsa öyle yaparlar ama saçma olmuş

Rozabug

17.7.2015 17:44:31

0
Bilmiorum fiyatın max 10 tl olamsı lazım öyle biiy olursa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Flock
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız