Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Belirlenen Sayıda Oyuncu Öldükten Sonra Satıştan Çekilecek The Flock Bu Ay Çıkıyor


       Bağımsız multiplayer-korku oyunu The Flock duyurulduğunda vadettikleriyle oyuncuların ilgisini çekmişti, Daha sonra oyunun sınırlı bir oynanış süresine sahip olacağının söylenmesiyle oyuna olan ilgi daha da büyüdü. Yapımcı ekip Vogelsap merak edilen oyunun çıkış tarihini nihayet duyurdu.
 
        The Flock, 21 Ağustos'ta PC'ye çıkış yapacak. Oyun 17 dolar fiyat etiketiyle Steam ve Humble üzerinden satışa çıkacak. Yapımcı ekip çıkış tarihiyle birlikte oyunun sonu hakkında yeni bilgiler verdi. Daha önce belirttiğimiz gibi The Flock'ta her oyuncu öldüğünde belirlenen bir rakamdan bir sayı eksilecek. Firma bu rakamı 215,358,979 olarak belirlemiş. Daha önce söylenenin aksine bu rakam sıfıra düştüğünde oyun oynanamaz hale gelmeyecek. Sadece satıştan çekilecek ve oyuna sahip oyuncular ikinci safhaya geçebilecek. Bu son safha henüz duyurulmamış bir son ile noktalanacak.
 
       Peki böylesine ilginç bir sistemi yapımcılar oyuna neden eklemiş olabilirler? Oyunun yapımcı yönetmeni Jeroen van Hasselt sistemi şu sözlerle açıklıyor: "Kendimize The Flock'un çıkış yaptıktan yıllar sonra oyunculara nasıl bir deneyim sunacağını sorduk. Oyunda çevrimiçi olan çok az oyuncu olurdu. Çevrimiçi olan oyuncular da ya oyunda ustalaşmış ya da oyuna yeni başlamış olurdu. Bu çok da eğlenceli bir deneyim değil. Biz de düşündük ki; çoğu oyuncunun alacağı deneyimi geliştirmek adına bahsettiğimiz olasılıktan feragat etmek daha iyi. Üstelik bunu oyunu hala oynayan oyuncu varken yapacağız."
 
       Oyun için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net the flock bağımsız korku oyunu saklambaç oyunu indie steam steam greenlight vogelsap
Quantum Break, Crackdown 3 ve Scalebound İçin PC Sinyali Verildi! "Nintendo İnsanların Mobil Oyun Oynama Şeklini Değiştirebilir"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Funder

14.8.2015 21:16:31

0
Şu haberin başlığını günlerdir görüyorum,her okuyuşumda bir türlü anlam veremiyorum arkadaş.

BSC Misafiri

13.8.2015 14:58:45

0
hem zekice hemde kendi paçanı yakmak gibi bir şey

cemecem21

13.8.2015 12:43:17

0
Adamlar turnuva moduna sokacaklar neredeyse oyunu. İlginç bir fikir olmuş.

KoRnTuNeS

13.8.2015 05:30:06

+1

2K

13.8.2015 03:09:06

-1
Etkileyici ve değişik bir fikir bana benim aklıma takılan yeterli sayıda oyuncu ölünce oyuna sahip oyuncular ikinci safhaya geçebilmesi seviye atlama yeni şeyleri görme gibi bir durum ve oyunun satıştan çekilmesi satın alana değil oyunu geliştiren firmayı etkiliyor yani ölüp ölmeme mevzusu oyunu oynayan oyuncu için çokta bir stres ya da heyecan faktörü olmayacak o zaman. Son olarak da oyun satıştan çekildiği zaman key satan siteler 40 dolarlık fiyatlardan oyunu satmaya devam edecektir.

BSC Misafiri

13.8.2015 02:22:59

-1
Bloodborne?!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Flock
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız