Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon için demo yayınlandı

 
 
PlatinumGames tarafından oyunculara sunulacak olan Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon için bir demo sürümü yayınlandı. Nintendo eShop üzerinden Switch konsolunuz için erişebileceğiniz bu demo sayesinde oyunun bir kısmını deneyebilecek ve temel mekanikleri öğrenebileceksiniz. Buradaki ilerlemeniz ve kayıtlı verileriniz tam sürüm oyuna aktarılabilecek. 
 
Demo oyunculara oyunun dünyasını sunacak
 
 
 
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon için yayınlanan demoda hem Cereza hem de onun iblis arkadaşı Cheshire olarak oynayabileceksiniz. Oyunun bu demosuyla beraber Avalon Ormanı'na bir yolculuk yapacak ve bu macerada türlü tehlikelere atılacaksınız.
 
Switch için yayınlanacak olan bu macera aksiyon oyunu içerisinde farklı bölgelere ilerleyebilecek ve çeşitli düşmanlar ile savaşabileceğiz. Oyunda farklı düşman türleri yer alacak ve her birinin farklı özellikleri bulunacak.
 
Renkli ve masalsı bir sanat stilinin benimsendiği oyunda arka planda bir hikaye anlatılacak ve bu hikaye de ara sahneler ve diyaloglar ile desteklenecek. Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, 17 Mart'ta Switch için çıkış yapacak.
 
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon™
PS5 için yeni güncelleme yayınlandı: Discord sesli sohbet ve daha fazlası Çok oyunculu rol yapma oyunu Wayfinder için yeni oynanış videosu yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon™
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız