Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok oyunculu rol yapma oyunu Wayfinder için yeni oynanış videosu yayınlandı

 
 
Geliştirici Airship Syndicate tarafından oyunculara sunulacak olan karakter geliştirme tabanlı çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Wayfinder için genişletilmiş bir oynanış videosu yayınlandı. Oynanış videosu içerisinde oyun içerisinde yer alan bölgelerden - mekanlardan bazıları, çeşitli karakter sınıfları, düşman türleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Açık dünya MMO deneyimi 
 
 
 
MMO deneyimini bizlere sunacak olan Wayfinder için kapalı beta testi yapılıyor. 28 Şubat'ta başlayan bu kapalı beta test süreci PlayStation 5 ve PC için mevcut. Wayfinder, Mayıs ayında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim sürüm olarak yayınlanacak. Oyunun tam sürümü de oynaması ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
Öte yandan 23-26 Mart tarihleri arasında Boston'da düzenlenecek olan PAX East 2023 etkinliğinde Wayfinder oyununu deneme şansı elde edilecek. Ayrıca 24 Mart TSİ 21:00'de oyun için bir canlı yayın etkinliği düzenlenecek. Etkinlik bir saat sürecek. Bu sunumu Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Wayfinder genişletilmiş oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Wayfinder
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon için demo yayınlandı Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyunu için yeni destek paketi satışa sunuldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wayfinder
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız