Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Trilogy, 13 Ekim'de Switch Konsoluna Geliyor

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in ve geliştiriciliğini Rocksteady Studios'un üstlendiği Batman: Arkham Trilogy (üçleme) 13 Ekim'de Switch için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight'ı içeren Trilogy paketinin Switch sürümü Turn Me Up Games ekibi tarafından port edilmiş durumda.
 
Üç oyunu da artık Switch konsolundan oynayabileceksiniz
 
 
 
Üç ikonik Batman oyununu içeren Trilogy paketi artık Switch konsoluna geliyor. 2 aydan az bir süre kalan bu oyunları konsol sayesinde istediğiniz yerden oynayabilecek ve seyahatlerinizde bile bu oyunları deneyimleyebileceksiniz. Paket içerisinde yer alan, Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve 2009'da piyasaya sürülen Batman: Arkham Asylum serinin başlangıcını temsil ediyor.
 
Arkham Asylum oyunundan sonra Rocksteady ekibi boş durmuyor ve aksiyon dolu devam oyunu Batman: Arkham City'i geliştiriyor. Devam oyunu 2011 yılında biz oyun severlere sunulmuş durumda. Serinin son oyunu ise 2015 yılında piyasaya sürülen Batman: Arkham Knight olarak karşımıza çıkıyor ve Kara Şövalye için çıta biraz daha yükseltiyor. 
 
Switch fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
To the Moon Geliştiricisinin Yeni Oyunu 2023'ün Sonlarında Geliyor 1992 Yılında Çıkan İlk Oyundan Sonra Devam Oyunu Flashback 2 Geliyor: İşte Detaylar

mahsur kalan adam

20.8.2023 15:52:47

0
Arkham asylum ve Arkham City tamam da Arkham knight nasıl olacak Ayrıca witcher 3 geldi hogwart legacy gelecek yeni AAA oyunlar geliyor RDR1 de geldi ama şu hayırsız Rockstar GTA 4 ve 5i getirsene Vitaya özel GTA yapmadın satmadı dediniz switch için neden yapmadın 😠
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız