Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

To the Moon Geliştiricisinin Yeni Oyunu 2023'ün Sonlarında Geliyor

 
 
To the Moon, Finding Paradise ve Impostor Factory gibi oyunlarla ön plana çıkan geliştirici Freebird Games'in yeni oyunu Just a To the Moon Series Beach Episode, 2023'ün sonlarında geliyor. Oyun bu yıl sonunda Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Seri yeni oyunlarla beraber devam ediyor
 
 
 
To the Moon, Finding Paradise ve Impostor Factory'nin yeni sahil bölümü Just a To the Moon Series Beach ile oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi bu oyun da piksel grafikleriyle beraber karşımıza çıkmayı bekliyor. Devam oyunu olacak bu yapım oyuncuları memnun etmeyi hedefliyor.
 
Ortaya çıkarılacak gizemlerin olduğu oyunda mini oyunlarla dolu bir macera bizleri bekliyor. Arka planda yer alan hikayeyle beraber ilerleyeceğimiz yapımda mini oyunların dışında yeni karakterlerle tanışıyor ve tuhaf olaylarla karşılaşmaya hazırlanıyoruz.
 
Just a To the Moon Series Beach, 2023'ün sonlarında oyunculara sunulmayı bekliyor. 
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Just A To the Moon Series Beach Episode
Oyun Gündemi 2si1: Baldurs Gate 3 Çok Oynanıyor ve Yenilenmiş Steam Deck Batman: Arkham Trilogy, 13 Ekim'de Switch Konsoluna Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just A To the Moon Series Beach Episode
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız