Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3'ün PC Sürümü Öne Çekildi: PS5 Sürümü Ertelendi

 
 
Geliştirici Larian Studios, sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Baldur's Gate III'ün PC (Steam, GOG) sürümünün önceden planlanan 31 Ağustos çıkış tarihinden 3 Ağustos'a çekildiğini, PlayStation 5 sürümünün ise 31 Ağustos'tan bir hafta ileriye atılarak 6 Eylül'e ertelendiğini açıkladı. 
 
Larian Studios yayın yönetmeni Michael Douse çıkış tarihi değişiklikleri için "Oyunu mümkün olduğunca çok platforma getirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda hazır olan sürümleri en kısa sürede sizlere sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Daha gelişmiş sistemlerle beraber Baldur's Gate 3 geliyor
 
 
 
Ekip tabanlı oyunda partimizi topluyor, dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç kavramlarını deneyimleyebiliyor ve Unutulmuş Diyarlar'a geri dönüyoruz. Divinity: Original Sin 2'nin geliştiricilerinden bizlere sunulmayı bekleyen yeni nesil rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 hayranları memnun ediyor.

Baldur's Gate içerisinde, sokaklar, tapınaklar, canlı kalabalıklar, meyhaneler ve daha fazlası yer alıyor. Oyun için yayınlanan yeni fragman ve ekran görüntüleri de oyunun atmosferini, yapısını ve içeriğini bizlere aktarıyor.
 
Şu anda erken erişim sürümünde bulunan oyun artık tam sürüm olarak çıkış yapmayı bekliyor. Oyunun Steam fiyatı ise 799,00 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray Xbox Konsollarına Geliyor Monster Hunter Rise için Yeni Dönüm Noktası: Satışlar 13 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Persona_6

2.7.2023 10:46:35

0
6 eylülde olması çok iyi oldu 30 fps no man's çöpfield oynayıp kör olacağıma, 60 fps Baldur's Gate 3 oynarım Ps5 te hemde Türkçe

BSC Misafiri

2.7.2023 09:54:43

0
Bırak GOTY olmayı son on yılın en sağlam oyunu olacak bu oyun.

gokuba

1.7.2023 22:19:52

0
onlarca yıl oynanacak yıllarca modu çıkacak efsane geliyor.

BSC Misafiri

1.7.2023 18:55:59

+1
sonyci kitle ne anlayacakta oyundan baldur gates oynayacak zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız