Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Badland Bu Ay Sonunda Wii U'ya Geliyor


       İlk olarak mobil platformlarda boy gösteren Badland, Badland: Game Of The Year Edition adı altında PC ve konsollara çıkış yapmıştı. Mayıs ayında Pc'ye ve PlayStation, Xbox konsollarına çıkış yapan oyunun Wii U çıkış tarihi açıklandı.
 
       Daha önce Haziran ayında Wii U sahipleriyle buluşacağı söylenen yapımın yeni çıkış tarihi 30 Temmuz. Belirtilene göre oyunun fiyatı 10 dolar olacak. Yapımcı ekip Badland'i Wii U'nun kontrollerine göre özel olarak yenilediğini belirtiyor. Bunun yanında yeni kontrollerle birlikte oyundaki bölüm tasarımları da elden geçirilmiş. Yani Wii U'da doğrudan diğer konsollardan port edilen bir Badland ile karşılaşmayacağız.
 
       100 tek kişilik bölüm, 100 co-op bölümü ve 27 multiplayer deathmatch bölümü bulunduran Badland: Game of the Year Edition, Wii U'da 1080p-60 fps olarak çalışacak. Eğer bir Wii U sahibiyseniz son zamanlarda bağımsız oyunlara oldukça yer veren Wii U eShop'un bu yeni üyesine göz atmak isteyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife.com badland frogmind pc ps4 ps3 xbox one wii u mobil ios android platform bulmaca puzzle
Devil's Third'ü Oyuncular PC Ve Wii U'da Beraber Oynayamayacaklar Türk Yapımı Ocean City Racing Steam’de 40 Bin Satış Rakamını Geçti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Badland ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız