Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil's Third'ü Oyuncular PC Ve Wii U'da Beraber Oynayamayacaklar

 
     Devil's Third'ün yaratıcısı Tomonobu Itagaki tarafından oyun hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Facebook üzerinden yapılmış olan açıklama ile birlikte çoklu oyuncu modunda Wii U ve PC oyuncularının birlikte oynayamayacağı belli oldu. Itagaki'ye göre her iki platformun kendine has kontrol cihazları var ve bu oyuncuların birlikte oynaması adil değil.
 
     Ayrıca oyunun hikaye modu sadece Wii U'ya özel olacak ve sadece çoklu oyuncu modu Devil's Third Online adı ile Wii U sürümünden bir ay sonra PC'ye çıkacak. Devil's Third'ün Wii U sürümü ise 28 Ağustos'ta piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Video Gamer Devil's Third Valhalla Games Studios TPS Shooter Itagaki nintendo wii u wii u devil's third online
Sea of Thieves ve ReCore, Gamescom'da Yer Almayacak Badland Bu Ay Sonunda Wii U'ya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.7.2015 10:30:21

0
Aslında adil olmayan kontrol cihazları değil, yapımcı Itagaki ile bir Devil's Third hayranı oyunseverin sohbetini okumuştum orada bilgisayar kullanıcıları içinde bir şekilde hile kullanabilecek kitlenin olduğu konusunda hemfikirlerdi ve son derece haklılardı. Üstelik ben oyuna para verip satın alacağım ama karşımda belkide o oyunu korsan oynayıp üstüne belki de beni online oyundan tiksindirecek şekilde hile kullananlarla karşı karşıya oynamayı istemiyorum.

Sisyphus

22.7.2015 20:29:54

0
Benim anlamadığım oyun çıkmasına 1 ay kala bu yapımcıları neden her gün ayrı bir demeç veriyor. Önce Wii U kontrolcüsüne uygun değil oyun, sonra oyun split screen olmayacak, sonra pc'ye de çıkacak, sonra da pc ve wii u kullanıcıları birlikte oynayamayacak. Açıkçası oyunun çöp de acaba şimdiden alıştırmaya mı çalışıyorlar diye düşünmeye başladım. Zira Zelda ile birlikte Wii U'da en çok beklediğim oyunlardandı.

esmerbuyucu

22.7.2015 19:10:26

0
Tamamen Wii U exclusive olacak sanmıştım.

Geldimmigordun

22.7.2015 16:55:29

0
yaw ortalık zaten online çöp oyunlarla dolu hikaye olmazsa ne yapalim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız