Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Mirage köklerine geri dönüyor! Geliştirici günlüğü yayınlandı

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisfot'un üstlendiği aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için yeni bir geliştirici günlüğü yayınlandı. Yeni video içerisinde Assassin's Creed serisinin temelleri olan parkur, gizlilik ve suikast gibi mekaniklere bir bakış atılıyor.
 
Assassin’s Creed Mirage köklere geri dönüyor
 
 
 
Serinin yeni oyunu Assassin's Creed Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Mirage, serinin köklerine geri dönüş yapmayı hedefliyor ve oyunculara bu kapsamda tatmin edici bir deneyim sunmak istiyor.
 
Basim'in hikayesini deneyimleyeceğimiz Mirage oyununda usta bir yankesici olarak 9. yüzyılın Bağdat'ında bulunuyoruz. Bağdat'ın sokaklarını gezerken kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışan Basim bir yandan adalet ararken diğer yandan ise "Gizli Olanlar" diye bilinen kadim ve gizemli bir örgüte katılıyor. Ölümcül bir Usta Suikastçı olmayı hedefleyen ana karakter kendi kaderini böylece tamamen değiştiriyor.
 
Assassin’s Creed Mirage geliştirici günlüğü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage çıkış tarihi geliştirici günlüğü
Human Fall Flat 2 resmi olarak duyuruldu: Yeni fizik motoruyla geliyor! Devam oyunu The Talos Principle 2 için yeni oynanış videosu geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

12.6.2023 14:39:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: mvky3514 Bu köklerine dönme işi ubi abinin başına iş açacak ya hayırlısı
Ne gibi iş açabilir ? Ortalık bugisoftun fantezi çöpleriyle halihazırda dolmuşken ? Videolarına yapılan yorumlara ve genel yorumlara bak bakalım iş açacak gibi duruyor mu.

Kartal Göz

11.6.2023 04:04:10

0
2008'de cell-shade grafikli bir garip oyun çıkardılar. 2010'da da çakma Warrior Within görünümlü vasatın bile altında bir oyun çıkarmışlardı. AC2 ile AC'nin parladığı zamandı. Evet dediğin gibi AAA kalitesindeymiş gibi görünüp kalitesiz olan oyunlardı. Enis Kirazoğlu Ubisoft'un neden AC üzerinde yoğunlaştığı neden POP serisini sallamadığını açıklayan videoları vardı. POP serisi lineer bir oyun sunuyor ve AAA oyun yapma işi eskisine göre daha masraflı ve insanlar AAA parasına oyun alacakları zaman oyunun uzun olmasını en azından kısa olmamasını istiyor. (Tabii 80 saat de değil) Bir de firmalar skindir, silahtır vs bunları satıp ek gelir sağlamak istiyorlar. Bunun için de oyunu açık dünya yapman gerekiyor. POP mekanikleri ve açık dünya yapınca ortaya zaten AC oyunu çıkıyor. Enis'in yorumu buydu. Bir noktaya kadar katılıyorum. Bu yüzden AAA POP olayına girmiyor gibiler. Firmalar aç gözlü olmuş iyice. Son AC'de DLC olayının bokunu çıkarmışlardı zaten. Adamlar oyunu satıyor, skin satıyor, DLC paketi satıyor. Sonra bir DLC paketi daha satıyorlar. Ben oyunu indirime girince aldım en yüksek paketini DLC'ler gelsin diye. Aldım, oynarken yeni br sürüm çıkardılar daha iyi sürüm ya da sadece gidip o son çıkan genişleme paketini alacaksın her şeyin full olacaktı. İnadına almadım. Zaten gerek de yoktu. Ana oyunu bile gereğinden fazla uzun yapmışlardı ilk DLC'lerle doymuştuk. POP remake'lerde bunu yapabilirler mi, yaparlar mı bilmem. Ama çok saçma olur.

Venomstr

11.6.2023 03:42:16

+1
Prince of Persia eğer AAA kalitesinde çıkmazsa sinir olurum. Adamlar 50 tane AAA kalitede Assassin's Creed yaptı. Fakat, Two Thrones'den sonra bir tane bile AAA Prince of Persia yapmadı. Oyun dünyasında hayatımda gördüğüm en saçma şey bu olabilir.

JaReD22

10.6.2023 23:30:09

0
Ooohh birazda şurama kopyala yapıştır

alex59

10.6.2023 19:51:46

+2
Nereye dönerlerse dönsünler içinde Türkçe alt yazı bile olmayan oyuna asla bu parayı vermem.

Kartal Göz

10.6.2023 13:40:00

0
POP gibi AC ya da AC-POP karışımı yapmasın. Bize artık bir zahmet AAA kalitesinde POP versin. Bir an önce şu remake'leri yapsın adam gibi. Karışım marışım yaparsa POP serisi yalan olur. Bu sefer de ne gerek var POP çıkarmaya derler, 50 tane AC çıkardıkları yetmezmiş gibş 50 tane daha çıkarırlar.

mvky3514

10.6.2023 11:55:02

0
Bu köklerine dönme işi ubi abinin başına iş açacak ya hayırlısı

sh4dy_081991

10.6.2023 06:40:20

+1
Pop, Ac karisimi yapsalar cok daha iyi olur. Mesela parkur olayi rayda ilerlemek gibi hissettirmek yerine bizzat her zaman biz ziplamak icin tusa basalim boyle kosma tusuna basarken karakter otomatik atlayip ziplamasin. Asagi dusme gibi bir riskimiz olsun catilardan vs. duvar kosusu olsun. Mesela platform olayi Jedi Survivor da cok iyidi oyun uzundu ama hic sıkmıyordu. Ubisoft da feyz alabilir ya da gecmisine baksin PoP gibi yapsin. Yoksa Ac nin atmosferi acik dunya olayi ve genel lore una laf yok tabi son 3 oyunu saymazsak. Son 3 oyunun pek AC ile alakasi yoktu.

Sarohan

10.6.2023 02:12:57

0
Videoda açıkça belli köklerine dönmekten neyi kast ettiği. Gayet de dedikleri gibi. Senin böyle bir şey dediğin tıpatıp aynısı oluyor. Özüne dönmek tıpatıp her şeyi aynı olacak demek değil.

BSC Misafiri

9.6.2023 23:36:12

0
benim bildiğim ac'nin kökleri böyle birşeydi; https://www.youtube.com/watch?v=JetlvOan6ko ama yinede siz bilirsiniz.

Jer Aders

9.6.2023 23:23:34

+3
Köklerine dönse ne olacak, sonraki oyunlarda cadılarla, uzaylılarla, mitolojik karakterler ile savaşmaya devam. Komik bir açıklama olmuş.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız