Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devam oyunu The Talos Principle 2 için yeni oynanış videosu geldi

 
 
Yayıncılığını Devolver Digital'in geliştiriciliğini ise Croteam ekibinin üstlendiği birinci şahıs bulmaca macera oyunu The Talos Principle II için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Devam oyunu niteliğinde olan yeni oyunun oynanış fragmanında oyunda yer alan bulmacalardan bazıları, çeşitli atmosferler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. Fragman 1 dakikalık bir süreyi kapsıyor.
 
Devam Oyunu The Talos Principle II bu yıl geliyor
 
 
 
The Talos Principle 2, ilk oyunda bulunan bulmaca içeriğini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Bulmaca içerikleriyle beraber karşımıza çıkmayı bekleyen ikinci oyunda gitgide zorlaşan bir yapı bizlere aktarılıyor. Dikkat çekici ortamlarıyla beraber karşımıza çıkmayı isteyen yapımda birinci şahıs bir kamera bakış açısı yer alıyor.
 
İlk oyunla beraber ivme yakalayan yapımın 2. oyunu daha farklı bulmacaları bünyesinde barındırıyor ve bizleri farklı bölgelere doğru götürüyor. Bilim kurgu temasını da bünyesinde barındıran  The Talos Principle 2, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
The Talos Principle 2 oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Talos Principle 2 çıkış tarihi oynanış fragmanı
Assassin's Creed Mirage köklerine geri dönüyor! Geliştirici günlüğü yayınlandı Epic Games bu hafta Payday 2'yi ücretsiz veriyor: Eklemeyi unutmayın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

11.6.2023 12:03:59

0
İlk oyunun verdiği hissiyat sıradışıydı.

BSC Misafiri

10.6.2023 12:25:56

0
merakla bekliyorum ama ilk oyunun verdiği hissi vereceğini sanmıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Talos Principle
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız