Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Mirage NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0'ı Destekleyecek

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için yeni detaylar açıklandı. İlk olarak sadece Intel XeSS teknolojisini destekleyeceği belirtilen oyunun yeni açıklamayla beraber NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0'ı da destekleyeceğini ortaya çıktı.
 
Birçok destekle beraber geliyor
 
 
 
Assassin's Creed Mirage için yapılan açıklamayla beraber teknoloji kapsamında sunulan desteklerin tamamının PC'de olacağı doğrulandı. Elbette bu durum PC oyuncuları için memnun edici bir gelişme. Bu gelişmelerle beraber oyunu oynayacak oyuncular daha akıcı bir deneyim yaşayabiliyor.
 
Assassin's Creed Mirage serinin köklerine dönüşünü temsil ediyor ve gerek mekanikler gerekse yapısı sebebiyle oyuncular tarafından beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Oyunda Bağdat şehrine adım atıyor ve Basim karakterini kontrol ediyoruz. Serinin diğer oyunlarından daha küçük bir ölçeğe sahip oyunda Bağdat'ın keşfedilmemiş kısımlarını keşfediyor ve ana karakterin başından geçenleri öğreniyoruz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Assassin's Creed Mirage, 5 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Marvel’s Spider Man 2 Geliştirmesi Tamamlandı! EA Sports WRC için Detaylı Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rexroth

23.9.2023 12:36:15

0
Valla hocam ben kesinlikle Işın izlemenin abartıldığını düşünmüyorum. Eğer iyi bir sistemin varsa bir oyunu Işın İzleme+ Full ayarlarda oynarsan, objelerin yansıma farkı çok bariz belli oluyor. Ama evet oyun motoru kaynaklı olabilir belki, yoksa şu oyunda Işın izleme olmalıydı. Çünkü doğal bir açık dünya da çok güzel görünürdü.

BSC Misafiri

23.9.2023 10:04:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Işın izleme yine yok değil mi? Ubisoft oyunlarına neden ışın izleme koymuyor anlamış değilim.
Oyun motoru kaynaklı olabilir. Assasin's Creed hala anvil oyun motorunu kullanıyor. Anvil dediğimiz de Assassin's Creed 1'den beri üzerine eklene eklene geliştirilmiş 2008'den beri kullanılan bir oyun motoru.Ac1'in çıkışından önce de kullanıldığını 2 sene geliştirildi desek 2006 yılından yapılmış. Unity gibi bir oyun motorunda ışın izleme ekleme render pipeline ve shader'lar aracılığı ile oluyor. Yani aslında uğraşarak, yapabileceğin, yansıma (objene kamera atarsın iki üç texture maskle'de görünmemesini istediğin alanı gizlersin al sana gerçek zamanlı yansıması olan alan) gölgeleme gibi şeyleri uğraştırmadan shader aracılığı ile importlayabiliyorsun projene. Tahminimce oyun motoruna entegrelerinde problem vardır. Eski resident evillara da getirdiler Re7 ve sonra çıkan ama oyun motoru problemlerinden kaldırdılar tekrar sonra gene getirdiler mi bilmiyorum. Bu ışın izlemenin aşırı abartıldığını düşünüyorum şahsen .Guardians of the Galaxy oyununda buna has video yapmışlardı gerçek zamanlı ışın izleme yansımalar diye. Karakter'in camda yansıması ile karakterdeki saç modeli uyuşmuyordu. Yani shader'den optimize edebilmek için model ayarlarıyla oynamışlar. Eeee aynısı değilse gerçek zamanlı bir yansıma değildir bu. Işın izleme gibi şeyler biraz daha pr kısmı gibi bu içeriklerin. Dlss ve fsr gibi performans araçlarına. diyeceğim yok tabi. fan yapımı modlarla da emülatör oyunlarına dahi şuan shader modu olarak ışın izleme ekleyebiliyoruz. İstedikleri kadar eski olsunlar. Ac Unity'i denemek için indirmiştim bir tane. Görsel etkisi var mı evet ama performans kaybına değer mi hayır.

Sarohan

22.9.2023 11:05:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Işın izleme yine yok değil mi? Ubisoft oyunlarına neden ışın izleme koymuyor anlamış değilim.
Watch dogs legion dan beri ışın izlemeyi koyuyor. AC oyunlarına diye sorsan daha doğru olurdu. FC6 ve gelecek olan Avatar oyununda da ışın izleme teknolojisi var.

BSC Misafiri

22.9.2023 10:25:43

+1
Işın izleme yine yok değil mi? Ubisoft oyunlarına neden ışın izleme koymuyor anlamış değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız