Assassin's Creed Mirage NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0'ı Destekleyecek

Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için yeni detaylar açıklandı. İlk olarak sadece Intel XeSS teknolojisini destekleyeceği belirtilen oyunun yeni açıklamayla beraber NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0'ı da destekleyeceğini ortaya çıktı.
 
Birçok destekle beraber geliyor
 
 
 
Assassin's Creed Mirage için yapılan açıklamayla beraber teknoloji kapsamında sunulan desteklerin tamamının PC'de olacağı doğrulandı. Elbette bu durum PC oyuncuları için memnun edici bir gelişme. Bu gelişmelerle beraber oyunu oynayacak oyuncular daha akıcı bir deneyim yaşayabiliyor.
 
Assassin's Creed Mirage serinin köklerine dönüşünü temsil ediyor ve gerek mekanikler gerekse yapısı sebebiyle oyuncular tarafından beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Oyunda Bağdat şehrine adım atıyor ve Basim karakterini kontrol ediyoruz. Serinin diğer oyunlarından daha küçük bir ölçeğe sahip oyunda Bağdat'ın keşfedilmemiş kısımlarını keşfediyor ve ana karakterin başından geçenleri öğreniyoruz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Assassin's Creed Mirage, 5 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor.