Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem, 1. Yılını Kutluyor

 
Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı Anthem, birinci yılını kutluyor. Anthem bundan tam bir yıl önce bu dönemde yayınlanmıştı.
 
Mass Effect serisi ile oldukça ün kazanan BioWare, Mass Effect serisinin son oyunu Mass Affect Andromeda'nın beklentinin altında kalan çıkışından sonra oldukça olumsuz tepkilere maruz kalmıştı. Sonrasında ise asıl ekibin Anthem üzerinde çalıştığı öğrenilmişti.
 
Ne yazık ki Anthem de çıkışından sonra fazlaca olumsuz tepki aldı. Çıkışından bir süre sonra, oyunu toparlamaya çalışsalar da hevesi kaçan oyuncuları tekrar toplaması zor oldu. Şu anda da çok fazla oyuncuya sahip olan bir oyun değil. En azından geliştirici stüdyonun beklentisinin altında. 
 
Oyunun birinci yılına geldiğimiz şu zamanlarda, en azından oyundaki hataların anlaşıldığının ve düzeltilmesi için gereken adımların atıldığını biliyoruz. Geliştirici ekip geçtiğimiz haftalarda, oyunu yeniden tasarlayacağını ve Anthem 2.0 olarak yayınlayacağını açıkladı. Bu elbette oyunun sahipleri için ücretsiz olacak. Detayları buradan öğrenebilirsiniz.
 
Ayrıca oyunun birinci yılı şerefine, oyuncular için küçük bir hediye hazırlandı. 25 Şubat - 24 Mart tarihleri arasında oyuna giren oyuncular, birinci yıl için hazırlanmış 4 kostümden birine özel olarak sahip olabilecek. Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde erişilebilir durumda. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Anthem Bioware Electronic Arts
Stardew Valley'e Yeni Bir Ücretsiz İçerik Gelecek Sonic the Hedgehog'un Çin'deki Vizyon Tarihi, Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmet4428

27.2.2020 09:50:48

+4
Düzeltmeleri çok zor fakat yapabilirlerse Ubisoft gibi oyunu ilk önce genele yaymaları gerekiyor, kısacası çok uygun fiyata verecekler ya da ücretsiz dağıtacaklar. Ardından oyunu geri bildirimlere göre sürekli güncel tutacaklar ve for honor gibi bir geri dönüş belki sağlar. Ubisoft Division 2 de bile bunu uyguladı ve işe yaradı.

JackTim

27.2.2020 09:06:28

0
Bioware gibi bir markayı rezil ettiniz.

Philipp_Plein

27.2.2020 08:04:03

+1
Doğduğun güne lanet olsun.

RealArek

27.2.2020 07:26:31

+4
quote:

Orjinalden alıntı: alito Bu oyun daha ağzıyla kuş tutsa iş yapmaz.
Yapar No Man's Sky diye bi gerçek var onlar toparladıysa Anthem kesin toparlar zaten altyapısı iyi biraz cila yeni içerik lazım onlarıda yapıcaz diyolar.

:::LOSTPLANET:::

27.2.2020 07:11:06

+3
Ölüm yıl dönümünü kutluyor.

alito

27.2.2020 04:59:52

0
Bu oyun daha ağzıyla kuş tutsa iş yapmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız