Anthem, 1. Yılını Kutluyor

Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı Anthem, birinci yılını kutluyor. Anthem bundan tam bir yıl önce bu dönemde yayınlanmıştı.
 
Mass Effect serisi ile oldukça ün kazanan BioWare, Mass Effect serisinin son oyunu Mass Affect Andromeda'nın beklentinin altında kalan çıkışından sonra oldukça olumsuz tepkilere maruz kalmıştı. Sonrasında ise asıl ekibin Anthem üzerinde çalıştığı öğrenilmişti.
 
Ne yazık ki Anthem de çıkışından sonra fazlaca olumsuz tepki aldı. Çıkışından bir süre sonra, oyunu toparlamaya çalışsalar da hevesi kaçan oyuncuları tekrar toplaması zor oldu. Şu anda da çok fazla oyuncuya sahip olan bir oyun değil. En azından geliştirici stüdyonun beklentisinin altında. 
 
Oyunun birinci yılına geldiğimiz şu zamanlarda, en azından oyundaki hataların anlaşıldığının ve düzeltilmesi için gereken adımların atıldığını biliyoruz. Geliştirici ekip geçtiğimiz haftalarda, oyunu yeniden tasarlayacağını ve Anthem 2.0 olarak yayınlayacağını açıkladı. Bu elbette oyunun sahipleri için ücretsiz olacak. Detayları buradan öğrenebilirsiniz.
 
Ayrıca oyunun birinci yılı şerefine, oyuncular için küçük bir hediye hazırlandı. 25 Şubat - 24 Mart tarihleri arasında oyuna giren oyuncular, birinci yıl için hazırlanmış 4 kostümden birine özel olarak sahip olabilecek. Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde erişilebilir durumda.