Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Leaf 7.38 Milyon, Nintendo 3DS ise 42.74 Milyon Sattı


    Wii U ile birlikte beklentilerin çok çok aşağısında kalan Nintendo, el konsolu cephesinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Nintendo 3DS ile piyasayı adeta domine eden firma, GDC konferanslarının birisinde bilgiler paylaştı. Belirtilenlere göre tüm dünyada Nintendo 3DS'in satışları 42.74 milyonu geçmiş durumda. Konsolun özel oyunlarından Animal Crossing: New Leaf'in satışları ise 7.38 milyondan fazla. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
animal crossing animal crossing 3ds japonya nintendo nintendo 3ds amerika avrupa hayat simulasyon oyunu
Valve'ın Dota 2 Odaklı E-Spor Filmi, Türkçe Altyazı Desteğiyle Çıktı SW:TOR Galactic Strongholds Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

20.3.2014 17:59:27

+1
Önemli olan boyutu değil işlevi.

RedTurkei

20.3.2014 02:00:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Wii U'ya daha çıkmamış pek çok Nintendo oyunu varken, 3DS cephesinde Super Smash Bros dışında çıkmamış Nintendo oyunu yok, satışlarda birinin uçmasının diğerinin emeklemesinin nedeni bu. Ayrıca oyun 550 mb boyutunda, seriyi hiç bilmesede alanı geniş görüp atmamalı insan.
Kinaye nedir bilmiyosan bu saatten sonra öğrenmen zor her neyse şahsi fikrim. işinde ol ayrıca amacım kötülemek değil yüceltmek bak hele bak girmişte oyunun kaç gb tb oldunu araştırmış kaç disket oluyo onuda yazıver bari kolaylık olsun sana 1.44 de böl

BSC Misafiri

20.3.2014 01:49:34

0
Wii U'ya daha çıkmamış pek çok Nintendo oyunu varken, 3DS cephesinde Super Smash Bros dışında çıkmamış Nintendo oyunu yok, satışlarda birinin uçmasının diğerinin emeklemesinin nedeni bu. Ayrıca oyun 550 mb boyutunda, seriyi hiç bilmesede alanı geniş görüp atmamalı insan.

RedTurkei

19.3.2014 22:42:45

-5
Battı Battı nintendo :P 50mb oyunu 8mn satmış gerçekten tebrik ederim. İnşallag şu Wii u ya yüklenirler biraz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Leaf
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız