Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: Pocket Camp Beklenenden Önce Mobil Marketler Yerini Aldı


     Nintendo'nun Super Mario Run'dan sonra mobil platformlar için geliştirilen 2. oyunu Animal Crossing: Pocket Camp'in normal şartlarda 22 Kasım itibariyle çıkış yapması bekleniyordu. Ancak oyun bir gün öncesinden kendini gösterdi.

     21 Kasım itibariyle App Store ve Google Play'de yerini alan oyun bazı bölgelerde indirilebilir durumda. Ancak oyun sunucularının henüz aktif olmadığını belirtmemiz gerek. Yani oyunu yükleseniz bile çeşitli noktalarda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bir kampın sorumluluğunu alacağınız ve çevrenizdeki hayvanlarla birlikte huzurlu bir yaşam için çalışacağınız oyun daha önce Nintendo konsollarında çıkmış sürümlerinin gösterdiği başarıyla dikkat çekiyor. Özellikle 3DS için çıkış yapan Animal Crossing: New Leaf toplamda 10 milyonun üzerinde satış yaparak dikkat çekmişti.

     Animal Crossing: Pocket Camp'in tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pocketgamer animal crossing animal crossing 3ds japonya nintendo nintendo 3ds amerika avrupa hayat simulasyon oyunu
Overwatch'un Blizzard World Haritası Overwatch PTR'de Yerini Aldı Xbox Game Pass Aralık 2017 Oyunları Duyuruldu

encuni

21.11.2017 20:41:29

0
originde plants and zombie bedava
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Leaf
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız