Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Leaf için Nintendo Direct Yarın Düzenlenecek

   Nintendo, Animal Crossing: New Leaf odaklı olacak Nintendo Direct sunumunun tarihini ve saatlerini açıkladı. 2 Kasım yani yarın düzenlenecek etkinlik Nintendo'nun Amerika, Avrupa ve Japonya resmi sitelerinden izlenebilecek ve saatleri de şu şekilde olacak: 7:00 a.m. PT / 10:00 a.m. ET / 2:00 p.m. UK time / 3:00 p.m. CET / 17:00 TSİ
 
   Bu sunum esnasında “Welcome Amiibo” güncellemesi hakkında yeni detaylar paylaşılacak ve Japonya'daki yayın esnasında da Miitopia hakkında bilgiler bulunacak.
 
   Nintendo 3DS'in en başarılı yapımlarından birisi olan Animal Crossing: New Leaf Japonya'da 2012, Batıda ise 2013 yılında çıkış yapmıştı. Animal Crossing: New Leaf 10.34 milyon adet satış gerçekleştirdi ve 3DS'in de en çok satan altıncı oyunu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
animal crossing animal crossing 3ds japonya nintendo nintendo 3ds amerika avrupa hayat simulasyon oyunu
Dishonored 2'deki Ana Karakterimiz Corvo Attano ve Özellikleri ile İlgili Video Geldi Eurogamer: Wii U'nun Üretimi Bu Hafta Sona Erecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Leaf
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız