Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Andy Serkis: "The Batman Filmi, Alfred & Bruce Arasındaki Bağa Odaklanacak"

 
Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan, ancak koronavirüs salgını sebebiyle yapımına ara verilen The Batman filminin oyuncularından Andy Serkis, film hakkında konuştu. Andy Serkis, filmde Alfred Pennyworth'ü canlandıracak. 
 
Andy Serkis, filmin hayranların beklediği kadar karanlık ve karmaşık olacağını doğruladı. Andy Serkis, daha önceki Alfred Pennyworth oyuncularının muhteşem olduğunu söylerken, kendisinin oynayacağı Alfred'in kopya çekilmiş bir versiyon değil tamamen orijinal bir Alfred olacağını söyledi. Son olarak da filmin Alfred ve Bruce'un arasındaki duygusal bağa odaklanacağını söyledi.
 
The Batman filminin, Batman'in Gotham'daki ilk yıllarını anlatması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film DC film batman the batman oyuncu kadrosu vizyon tarihi oyuncular karakterler alfred bruce wayne
San Diego Comic-Con 2020 Dijital Olarak Düzenlenecek Michael Douglas, Ant-Man 3 ile İlgili Bilgilerin Çok Yakında Paylaşılacağını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rick dangerous

12.5.2020 04:59:17

0
Alfred kaçırılır, Batman 90 dk içinde kurtarır. Bir Hollywood klasiği! afiyet olsun

myze.

11.5.2020 02:12:45

+2
Alfred Amca, Batman'in cici babası mıydı?

EagleTibet

10.5.2020 22:42:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 Jeffrey Wright (Jim Gordon) bu ne şaka mı arkadaş sinema ve dizi sektörü yemin mi eti niye beyaz olan ne kadar karakter varsa esmer zenci artık farketmez niye yapıyolar bilerek mi seçiyolar beyaz oyuncu mu kalmadı kardeşim ırkçı falan sanmayın şimdi diye yazıyorum sadece bu karakterler orjinali beyaz hane kaç tane diziye baksam beyaz olanlar zenci oluyo çıldırıcam çok gözüme batmaya başladı mesela Titans dizisi Starfire karakteri yada Marvel sinema evreni Nick Fury tamam o fena olmadı ama eskisininde yeri ayrı sonra The Witcher dizisi Triss hane çok fazla olunca artık yeter diyesi geliyo insanın zenci Batman görürsek yakında hiç şaşırmam.
Aynen öyle bu ne saçmalık ya Black Panther karakterini beyaz birinin oynaması ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma ve her yerde bi siyahi hintli asyalı eşcinsel vs karakter sıkıştırma çabası yahu orijinali neyse sadık kalsana... Kimse yanlış anlamasın ne ırkçıyım ne cinsiyetçi orijinali ne olursa olsun ona sadık kalınmalı aynı tepkiyi siyahi bir karakteri asyalı yapsalar da verirdim, eşcinsel karakteri hetero yapsalar da, hiç fark etmez... Ama bu orijinale sadık olmama her kesime yaranılacak diye filmlerin dizilerin içine edilmesi durumuna da karşıyım gına geldi artık.

nakoicve

10.5.2020 19:49:34

+2
Jim Gordon’ın siyahi olması Gandalf’ın siyahi olması gibi bir şey çok saçma bir tercih olmuş Aksel123 arkadaşa katılıyorum

RealArek

10.5.2020 16:48:50

+3
Jeffrey Wright (Jim Gordon) bu ne şaka mı arkadaş sinema ve dizi sektörü yemin mi eti niye beyaz olan ne kadar karakter varsa esmer zenci artık farketmez niye yapıyolar bilerek mi seçiyolar beyaz oyuncu mu kalmadı kardeşim ırkçı falan sanmayın şimdi diye yazıyorum sadece bu karakterler orjinali beyaz hane kaç tane diziye baksam beyaz olanlar zenci oluyo çıldırıcam çok gözüme batmaya başladı mesela Titans dizisi Starfire karakteri yada Marvel sinema evreni Nick Fury tamam o fena olmadı ama eskisininde yeri ayrı sonra The Witcher dizisi Triss hane çok fazla olunca artık yeter diyesi geliyo insanın zenci Batman görürsek yakında hiç şaşırmam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız