Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

San Diego Comic-Con 2020 Dijital Olarak Düzenlenecek

 
Bildiğiniz gibi koronavirüs sebebiyle 2020 yılı içerisindeki neredeyse tüm etkinlikler iptal edildi veya ertelendi. Özellikle yazın yapılacak olan iptal edildi. Bunların arasında en önemlilerden biri de San Diego Comic-Con.
 
23 - 26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan  San Diego Comic-Con 2020, geçtiğimiz ay iptal edilmişti ve 2021'de tekrar döneceği açıklanmıştı. Şimdi ise Twitter'dan yeni bir video paylaşıldı ve etkinliğin bu yıl dijital olarak yayınlanacağı açıklandı. Net bir tarih belli değil henüz, kısa bir zamanda etkinliğin tam tarihi paylaşılacaktır.
 
San Diego Comic-Con etkinliğinde genel olarak yeni çıkacak olan çizgi romanlar, filmler, diziler ve oyunlar ile ilgili yeni bilgiler veya videolar gösteriliyor. Çoğu büyük yapımın ilk fragmanı veya duyurusu bu etkinlikte yapılıyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant San Diego Comic-Con 2020 San Diego Comic-Con Comic-Con etkinlik dijital ne zaman
Stephen King'in Revival Kitabından Uyarlanacak Filmin Yönetmeni Belli Oldu Andy Serkis: "The Batman Filmi, Alfred & Bruce Arasındaki Bağa Odaklanacak"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız