Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Analistler Göre Starcraft II Oldukça Fazla Satacak


 
     Bir süre önceki bir haberimizde Cowen grubundan analist Doug Creutz'un Starcraft 2'nin ilk yılında 5 milyon satacağını öngördüğünü size bildirmiştik. Anlaşılan analistler oyunun satış rakamları konusunda benzer düşüncelere sahip. Wedbush Morgan analisti Michael Pachter da benzer bir görüşte.
 
     İlk Starcraft oyununun 9 milyondan fazla sattığını ve günlük 3 milyondan fazla kişinin oyunu online olarak oynadığını belirten Patcher, bu rakamlardan yola çıkarak 2. oyunun satış rakamları ile ilgili tahmin yürüttü.
 
     StarCraft 2'nin çabucak 4-5 milyonluk satış rakamına ulaşacağını söyleyen ünlü analist toplamda yine ilk oyundaki gibi 9-10 milyonluk bir sayıyı öngörüyor.
     
     Bir çok oyuncu tarafından eleştirilen ve bazen çok yanlış analizler yaptığını gördüğümüz Patcher, Diablo 3'ün de benzer bir performans sergileyeceğini düşünüyor.
 
     27 Temmuz'da Avrupa, Kuzey Kore ve Kuzey Amerika'da çıkışını yapacak olan StarCraft II'nin 18 ay içinde 2 ayrı ek paket planı yapılıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blizzard Strateji PC Starcraft 2 Patcher
(Soru) E3'den Beklentileriniz Neler? E3 Playstation Sitesi Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız