Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alpha Protocol'ın "Small World" Videosu


     Fallout: New Vegas'ı heyecanla beklerken Obsidian Entertainment'in Alpha Protocol adlı aksiyon-rpg'sini de kısa bir süre sonra deneme fırsatı bulacağız. Firmanın bu oyundaki performansı merakla bekleniyor.
 
     Obsidian da oyununa oldukça güveniyor ve tanıtımına önem veriyor ki sürekli oyunun ayrıntıları ile ilgili videolar yayınlıyor. Daha önce yetenek gelişimi, düşmanlar gibi konularda videosu yayınlanan oyunun yeni yayınlanan "Small World" adlı videosunda ise Michael Thorton'ın görev nedeniyle gittiği ülkeler ele alınmış.
 
     Suudi Arabistan, Rusya, Roma, Taipei gibi mekanlarda savaşacağımız oyun ilginç düşman karakterleriyle de dikkat çekiyor.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg action pc ps3 xbox 360 Small World video
Greenberg: Natal 200 Dolar Haberleri Spekülasyon Pure Football'dan Yeni Bilgiler

SOLID SNAKE

18.5.2010 12:36:47

0
bu oyundaki tek sorun oynattığımız karakterin çok basit modellenmiş olması saçları kısa yüzü gözü kaşı çok basit sanki internetten indirilmiş hazır bir model gibi yüzü biraz daha farklı olabilirdi burnu biraz yamuk veya yüzü kirli sakallı veya amerikan traşlı çok düz bir yüzü var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alpha Protocol
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız