Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obsidian'dan Alpha Protocol 2 Açıklaması Geldi


    Geçtiğimiz günlerde gelen Project Eternity duyurusuyla birlikte gözleri üstüne çeken ve Kickstarter'da gerçekten olumlu işler yapan Obsidian Entertainment'ten beğenilen serilerinin devamı adına bir açıklama geldi.
 
    Yaptığı açıklamada Chris Avellone, "Öncelikle söyleyeyim, Kickstarter aracılığıyla başkasının markasını ilerletemeyiz. Alpha Protocol, Sega'nın markası; Dungeons and Dragons da Hasbro'nun. Üzerinde çalıştığımız serilerin ilerlemesini tabii ki isteriz fakat bu konuda söz bize ait değil." cümlelerini söyledi. 
 
    Alpha Protocol serisi, ilk oyunuyla birlikte büyük beklentilerin altında kalmıştı. İkinci bir oyun, sizi mutlu eder miydi?

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg action pc ps3 xbox 360
StarCraft 2'nin MP'si Free-to-Play mi Olacak? CoD: Black Ops 2'den Yeni Bir Teaser Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.9.2012 11:06:15

0
ilk oyunda çok fazla hatalar, eksiklikler, harcanmış bir potansiyel olsa da, şahsen beğenerek oynadığım bir oyun oldu, ikincisini de daha iyi yapacaklarını umarak isterim tabiki.

ageof98

22.9.2012 21:36:17

0
Muhteşem hikayesi,kurgusu ve diyalogları ile tekrar gelecekse gelsin tabi.O insanların öldüğü aksiyonu da oyuna eklerlerse görürüz o zaman satış rakamlarınıı.Ama şahsi fikrim sadece bug'ların giderilmesi yönünde ki patch'lar ile ilk oyun neredeyse pürüzsüz olduğu için asıl ilki gibi gelirse iyi olur.

No-One

22.9.2012 20:39:31

-1
İlki gibi olacaksa yine hayal kırıklığı olur.

nForcer

22.9.2012 19:49:38

+2
Alpha Protocol sıradan bir RPG değil ve ikinci oyun bence kesinlikle gelmeli. İlk oyunda potansiyel fena harcanmış olsa da ikinci oyunla neden bu durum düzeltilmesin ki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alpha Protocol
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız