Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alpha Protocol Steam'de Satıştan Kaldırıldı

 
Mayıs 2010'da çıkış yapan üçüncü şahıs casusluk rol yapma Alpha Protocol Steam'de satıştan kaldırıldı. Oyunun PlayStation Store ve Xbox Store'da da satışı bulunmuyor.
 
Oyunun Steam sayfası üzerinden yapılan açıklama:
 
"Yayıncının talebi doğrultusunda Alpha Protocol, artık Steam'de satılmamaktadır."
 
Oyunun Steam'de satıştan kaldırılma sebebi muhtemelen Microsoft'un Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen oyunun yayıncılık ve IP haklarını Sega'dan satın almış olması ki zaten Obsidian Entertainment artık Microsoft'un birinci parti stüdyosu. Ya da oyunun remaster versiyonu yapılıyor.
 
PlayStation 4, PS Vita ve Switch'teki dijital oyunların fiziksel formatta yayınlanması için bağımsız geliştiriciler ile birlikte çalışan distribütör firma Limited Run Games'in kurucularından Douglas Bogart geçen sene twitter üzerinden Alpha Protocol'ün remaster versiyonunu modern konsollar için istiyor musunuz diye sormuştu. Ardından Obsidian Entertainment twitter hesabı da bu tweet'i paylaştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra rpg action pc ps3 xbox 360
Harry Potter: Wizards Unite 21 Haziran'da iOS ve Android için Çıkacak Resident Evil: Revelations, Goat Simulator ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frk103

20.6.2019 12:37:30

0
Tutorialinde kapatıp sildiğim tek oyun

porsux

19.6.2019 19:25:38

+1
Oynadığım en hakkı verilmemiş oyunlardan birtanesidir. İkincisinin gelmesini çok istedim, bekledim. Halada umudum var. Tabiiki bundan önce hatalarından arındırılmış sağlam bir yeniden yapım sürümü gelirse, birde bu Türkçe gelirse gerçekten tadından yenmez.

BSC Misafiri

19.6.2019 18:43:01

+1
Zaten korkunç kötü bir oyundu. Xbox'ımda aldığıma pişman olduğum tek oyun diyebilirim o derece. Oyuncular adına sevindim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alpha Protocol
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız