Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Greenberg: Natal 200 Dolar Haberleri Spekülasyon


 
     Bugün yayınladığımız bir haberimizde İsveçli bazı perakendecilerin Natal'ı 200 dolardan listelerine eklediğini bildirmiştik. Microsoft'un bu haberleri yalanlamasını bekliyorduk ki Aaron Greenberg'ten bir yalanlama geldi.
 
     Natal'ın fiyatının alet piyasaya çıkmadan kısa bir süre öne açıklanacağını söyleyen Greenberg, açıklamasında "Perakendeci ortaklarımız Project Natal'ın fiyat ayrıntılarından haberdar değiller ve önsiparişler tamamen spekülasyon" sözleriyle haberleri yalanladı.
 
     13 Haziran'daki E3 fuarında Natal ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve yeni oyunların tanıtılacağını biliyoruz, fakat Greenberg'in bu açıklamasından sonra fiyat duyurusu biraz daha gecikebilir.
 
     Microsoft'un büyük ümit bağladığı Natal'ın fiyatı aletin satışlarını da büyük ölçüde etkileyecektir. 200 dolarlık bi ücreti de kolay kolay kimsenin vermeyeceğini düşünürsek firmanın ona göre bir strateji belirleyeceğini varsayabiliriz.
 
kaynak    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Natal Xbox 360 Fiyat Microsoft Greenberg
StarCraft II'nin Betası Bu Ayın Sonunda Bitiyor Alpha Protocol'ın "Small World" Videosu

Guest-0245653D0

25.5.2010 19:31:51

0
pcye çıkışını mutlaka bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız