Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alone in the Dark için 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Pieces Interactive, Alone in the Dark için "Looking for Jeremy" adlı yaklaşık sekiz dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Video içerisinde karakter animasyonları, ortamlar, ara sahneler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Alone in the Dark önümüzdeki yıl geliyor 
 
 
 
Yayınlanan oynanış videosuyla beraber oyunun yapısına dair birçok detayı öğreniyoruz. Nitekim burada gizemli bir mektup alan Emily ve Özel Dedektif Edward, açıklanamayan olayları ortaya çıkarmak ve Jeremy'yi bulmak için Derceto Malikanesi'ne geldiğini görebiliyoruz. Bu oyunda kime güveneceğimiz, neye inanacağımız ve bundan sonra ne yapacağımız tamamen bize bağlı diyebiliriz.
 
Alone in the Dark PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve GOG üzerinden PC için 16 Ocak 2024'te çıkış yapacak. 90'ların klasik kült korku oyununa bir aşk mektubu olan bu Alone in the Dark yeniden uyarlamasında Dercete Malikanesi'ne tekrardan uğruyoruz.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Alone in the Dark: Illumination korku horror alone in the dark pure atari pc unreal engine 4
Nintendo, Switch için Yeni Oyunlar Yayınlamaya Devam Edeceğini Açıkladı #DRIVE Rally Duyuruldu: Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alone in the Dark: Illumination
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız