Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

#DRIVE Rally Duyuruldu: Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

 
 
Pixel Perfect Dude ekibi, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store, GOG) ve Mac için #DRIVE Rally'yi adlı yarış oyununu duyurdu. Oyun PC için 2024 yılında piyasaya sürülecek ve akabinde konsollara çıkış yapacak.
 
Retro tarzı yarış deneyimi geliyor
 
 
 
#DRIVE Rally, motorspor tarihindeki en heyecan verici dönem olan 90'ları yeniden yaşamanıza olanak tanımaya hazırlanan yeni bir deneyim olarak gelmeye hazırlanıyor. Toz, çamur ve kar efektleriyle beraber zorlu bir deneyime adım atacağımız oyunda efsanevi ralli canavarlarının ham gücünü ortaya çıkarıyor ve rakipleri geride bırakmaya başlıyoruz.
 
Oyunda farklı farklı bölgeler bulunuyor. Dry Crumbs'ın güneşli manzaralarından, Holzberg'in fısıldayan ormanlarına oradan da Revontuli'nin soğuk yaban hayatına kadar çok çeşitli bölgeler karşımıza geliyor. Daha önce hiç yarış oyunlarında deneyimlemediğiniz çok çeşitli bir dünyaya yolculuğa çıkacağınız belirtiliyor. 
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DRIVE Rally
Alone in the Dark için 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı PlayStation 5 Konsol Satışları Güncellendi: 46.6 Milyon

BSC Misafiri

10.11.2023 21:35:21

0
samir samir arabayi mahvettin samir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız