Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake II seslendirme sanatçısı çıkış tarihini verdi: İşte detaylar

 
 
Alan Wake'in seslendirme sanatçısı Matthew Porretta, Monsters, Madness, and Magic podcast'inin son bölümünde oyunun çıkış tarihi üzerinde durdu. Porretta'nın belirtitğine göre beklenen oyun Alan Wake II, PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için Ekim ayında piyasaya sürülecek.
 
Porretta oyunun çıkış ayını açığa çıkardı
 
 
 
Monsters, Madness, and Magic podcastiyle beraber Porretta oyun hakkında çeşitli yorumlarda bulundu. Bu kapsamda oyun ve oyunun çıkış tarihi hakkında çeşitli detaylar verdi. Porretta şunları söyledi:
 
"Şu anda Alan Wake II seslendirmesi üzerinde çalışıyorum. Geldiğimiz noktada çalışmanın ortalarını temsil ediyor. Bu kapsamda oyunun Ekim ayında çıkması gerekiyor."
 
Alan Wake II, Aralık 2021'de The Game Awards 2021'de duyuruldu ve oyunun 2023 yılı içerisinde piyasaya sürüleceği resmi olarak onaylandı. Oyun karanlık bir atmosferi, psikolojik anlamda zorlayacak bir hikâyeyi, hayatta kalma deneyimini ve gerilim dolu anları bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Remedy Entertainment'ın 2010'da çıkarttığı ödüllü psikolojik gerilim oyunu Alan Wake ve 2020'de çıkan Alan Wake Remastered'ın uzun zamandır beklenen devam oyunu yakında geliyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Alan Wake 2 remedy çıkış tarihi
MSI 2023 Turnuvasının Şampiyonu JD Gaming Oldu! Star Wars Jedi: Survivor için fan yapımı ücretli Darth Vader modu yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

overactive

22.5.2023 12:35:13

0
hacı abi şu işte detaylar işte görüntüler başlığını bırakın artık. 3. sınıf yere gazete sitesi gibi olmayın

ASKERTUNGA

22.5.2023 11:34:52

+4
İlk oyun çıktığında Xbox özel oyunuydu. İlk oyundan 6 ay önce de rakip Playstation'da Uncharted 2 çıkmıştı. Konuları, atmosferleri, içerikleri farklı olsa da iki oyun da özel oyun olduğu için birbirleri arasında fazlaca kıyas yapılmıştı. O yıllarda Xbox ile tanışmamı sağlayan oyundur kendileri. İlk oyun belli bir süre sonra kendini tekrar ediyor olsa da keyif alarak oynamıştım. Konusu ve atmosferi ile döneminin en başarılı oyunlarından biriydi. İkinci oyun da bence çok iyi olacaktır. Dört gözle bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız