Alan Wake II seslendirme sanatçısı çıkış tarihini verdi: İşte detaylar

Mehmet Tandoğan

 
 
Alan Wake'in seslendirme sanatçısı Matthew Porretta, Monsters, Madness, and Magic podcast'inin son bölümünde oyunun çıkış tarihi üzerinde durdu. Porretta'nın belirtitğine göre beklenen oyun Alan Wake II, PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için Ekim ayında piyasaya sürülecek.
 
Porretta oyunun çıkış ayını açığa çıkardı
 
 
 
Monsters, Madness, and Magic podcastiyle beraber Porretta oyun hakkında çeşitli yorumlarda bulundu. Bu kapsamda oyun ve oyunun çıkış tarihi hakkında çeşitli detaylar verdi. Porretta şunları söyledi:
 
"Şu anda Alan Wake II seslendirmesi üzerinde çalışıyorum. Geldiğimiz noktada çalışmanın ortalarını temsil ediyor. Bu kapsamda oyunun Ekim ayında çıkması gerekiyor."
 
Alan Wake II, Aralık 2021'de The Game Awards 2021'de duyuruldu ve oyunun 2023 yılı içerisinde piyasaya sürüleceği resmi olarak onaylandı. Oyun karanlık bir atmosferi, psikolojik anlamda zorlayacak bir hikâyeyi, hayatta kalma deneyimini ve gerilim dolu anları bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Remedy Entertainment'ın 2010'da çıkarttığı ödüllü psikolojik gerilim oyunu Alan Wake ve 2020'de çıkan Alan Wake Remastered'ın uzun zamandır beklenen devam oyunu yakında geliyor.