Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Agony 12 Saat Sürecek

 
   Geliştirici Madmind Studio, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Agony'nin ana hikayesinin 12 saat uzunluğunda bir oynanış süresi sunacağını duyurdu. Belirtilene göre, oyunda ana hikayenin dışında ek içerikler de bulunacak.
 
   "Cehennemde geçecek bu yolculuğu bitirmek 12 saat sürecek, ancak ana hikaye Agony'de seni bekleyen tek şey değil!" dedi twitter üzerinden açıklama yapan Madmind Studio.
 
   Agony 29 Mayıs'ta Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.


Agony'de yolculuğunuza cehennemin derinliklerinde geçmişinizle ilgili herhangi bir hatıraya sahip olmadan işkence görmüş bir ruh olarak başlayacaksınız. Yolunuza çıkan insanları kontrol altına alma ve hatta bazı basit şeytanları ele geçirme yeteneği içinde bulunduğunuz tehlikeli koşullarda hayatta kalmanız için gereken önlemi sağlayacak. Düşmanların bulunduğu ortamları keşfederek ve cehennemin diğer yorgun ruhları ile etkileşime geçerek, kahraman en sonunda cehennemden kaçmanın tek bir yolunun olduğunu anlayacak ve bu yolda mistik Kızıl Tanrıça ile tanışmanız gerekecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gameranx Agony Madmind Studio birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu
Xbox One Nisan Güncellemesi Yayınlandı Xbox Game Pass Mayıs 2018 Oyunları Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

26.4.2018 02:25:50

0
şu oyunu her gördüğümde istemsizce küfür ediyorum. bana nedense son derece gereksiz bir oyun gibi geliyor. korku oyunlarını çok severim, fakat sevdiklerim her zaman güzel bir hikaye ve arka plan dünyasına sahip oyunlardır. bu oyunda hikayeye dair henüz hiçbir şey görememekle beraber izlediğim tüm videoları gereksiz derece vahşete sahip. korkutmakla iğrendirmek aynı şeyler değiller. iğrençlik bir yetişkine sanmıyorumki korkutucu gelsin. benim gibi insanlar genelde hikayenin inandırıcılığı ve enteresanlığı ile olayların büyüsüne kapılmayı severler. yoksa adamın gözlerini patlatmanın neresi ilgi çekici. saygı duymakta zorlanıyorum bu oyuna.

-OdATA-

25.4.2018 21:03:53

+2
Düz bööh yoluyla korkutmaya çalışan salak oyunlar değil ama böyle her köşede ayrı bir tasarım olan işi sanata dökmüş mekanla içine korku salan oyunlar eğlencedir

furandor

25.4.2018 19:58:11

0
Bir insan bu oyunu neden oynar ki ? Korkmak bir eğlencemidir ?

Drima

25.4.2018 19:41:55

0
Nerdeydin? Baba Cehennemdeydik be.. Nerde avakado falan? Ananas? Şaka maka aşırı boş ve tekrara düşen bi 12 saat değilse süre gayet iyi.

BSC Misafiri

25.4.2018 18:24:04

0
Kısaymış. Bari 15 saate tamamlasalardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Agony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız