Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Agony 160,000 Kopya Sattı

 
Madmind Studio, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Agony'nin 160 bin kopya sattığını duyurdu. Satışların 100 bini Steam'den, 60 bini konsollardan geldi.

Agony şu anda Steam'de %37 indirimle 15,75 TL'den satışta. PlayStation Store'da 179,00 TL ve 85,00 TL.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Hikaye Modu:
 
Yolculuğunuza, geçmiş hayatıyla ilgili hiçbir anıyı hatırlamayan, cehennemin derinliklerinde işkence görmüş bir ruh olarak başlayacaksınız. Yolunuzdaki insanları kontrol etmek, hatta basit zihinli iblisleri ele geçirmek için kullanılacak özel yetenek, zor koşullar altında hayatta kalmanız için size gerekli yolu gösterecektir. Düşmancıl ortamı keşfeden ve cehennemin diğer bitkin ruhlarıyla etkileşime geçen kahramanımız, Cehennem'den çıkabilmenin tek yolunun, gizemli Kızıl Tanrıça ile görüşmek olduğunu sonunda anlayacaktır.
 
Agony Modu:

Agony, oyuncuların yeni Yüksek Skorlar kazanarak rastgele yaratılmış seviyeleri keşfedebilmesi ve hayatta kalabilmesi için, açık meydan okuma sistemini tam anlamıyla yansıtmasıyla ön plâna çıkmaktadır. Girmiş olduğu sayısız "2018 Yılının En Çok Beklenen Korku Oyunu" listelerinin dışında Kickstarter tarafından finanse edilerek, oyuncuların vahşi ve kötücül ortamda meydan okumalarını gerçekleştirebilecekleri şekilde ayarlanmıştır. Agony sizi, keder ve acıyla dolu cehennemin mimarı olan, kaçış yolunu bilen yegâne varlık olan gizemli Kızıl Tanrıça'nın ardında yatan sırrı çözmeniz ve hayatta kalmak için çabaladığınız bu yerin tam ortasına fırlatmaktadır… ama hikâyede, görünenlerden daha fazlasını bulacaksınız. Kâbus yaratıklarının lânetlediği cehennemden bir çıkış yolu bulmak için, iblisleri ve diğer ruhları ele geçirme kabiliyeti kazanacaksınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Agony Madmind Studio birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu
Mount & Blade II: Bannerlord için Kapalı Beta Düzenlenecek Driveclub, Driveclub VR ve Driveclub Bikes 1 Eylül'de PlayStation Store'dan Kaldırılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Eeltorm

2.4.2019 13:57:20

0
İyi bile satmış hikaye anlatımı çöp saçma harita tasarımı boş boş takılıyonuz boş bulmacalar çözüyonuz.

BSC Misafiri

30.3.2019 11:01:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Nibelungen27 Bu oyunu korsan olarak indirecektim ilk çıktığı zamanlar ama kimse tavsiye etmiyordu vazgeçmiştim. Şimdi fiyatı bu kadar uygun olunca alasım geldi. Türkçe dil desteği de var sonucta. Sizce almaya değer mi? Hikaye sarıyor mu?
İndirimli hali 10 lira ve 10 lira eder hocam. Ama unrated sürümü al bi tık daha iyi sayılır o kadar. Hikaye aslında çok güzel olacakken kese kese sansür yiye yiye patatese dönüyor ama yine de iyi. Gideri var özetle.

Nibelungen27

30.3.2019 10:02:45

0
Bu oyunu korsan olarak indirecektim ilk çıktığı zamanlar ama kimse tavsiye etmiyordu vazgeçmiştim. Şimdi fiyatı bu kadar uygun olunca alasım geldi. Türkçe dil desteği de var sonucta. Sizce almaya değer mi? Hikaye sarıyor mu?

BSC Misafiri

30.3.2019 07:50:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: ezicioyuncu unrated versiyonu 10tlye almıştım bence fiyatına göre gayet başarılı bir oyun. total de 160bin satmış bir oyunun Türkçe olarak çıkması da diğer firmaların ''maliyeti karşılamıyor'' lafına ithafen güzel bir cevap olabilir.
Katılıyorum, Hiç yemiyorum dev gibi firmaların maliyet ayaklarını...

Watton1

30.3.2019 03:36:23

0
Hikayesini ilginç buldum aslında akıllı adamlarla güzel bir din doğu sentezi yapilabilri cehennemi daha doğuya has korkunçlukta gösterebilirlerdi ama bacak göğüs gösterecem diye millet ciddiye alacağına dalga geçti sende böyle bir rakamla kaldın çok daha iyisini olabilecekken güzel unique bir konu yakalamışın bak babil kral nemrut felan kimse yapmadı ilgi çekeci sonrasıda çıplak şeytanlar yiyişsin niye 2-3 ergen daha çekmek için kötü marketting

BSC Misafiri

30.3.2019 01:38:40

0
Fazla bile satmış.

BSC Misafiri

30.3.2019 01:38:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zebercet Çıktığı dönemde skandal bir sansür kararına imza atmasalar daha da satabilirlerdi. Madem yemiyor baştan niye gazlıyorsunuz milleti. Gene iyi satmış ama fena değil bu ayarda bir oyun için. Ya bunlar unrated sürümü yine mi kaldırdı yoksa? Şu an satılan sürüm sansürlü mü acaba ?
Ya hocam hikaye unrated unratet munkratet vs olayı. Aynısına fazladan bazı bölgeleri eklemişler. Cinsel bazı sahneler boş kısımlara koyulmuş vs o yani. O ilk tanıtımla alakası yok. Hala kötü hala sansür var. Yıllaaar yıllar önce ilk Manhunt oyunu gibi neyse o gibi çıkıp bize sunulmamış özetle.

Zebercet

29.3.2019 23:03:20

0
Çıktığı dönemde skandal bir sansür kararına imza atmasalar daha da satabilirlerdi. Madem yemiyor baştan niye gazlıyorsunuz milleti. Gene iyi satmış ama fena değil bu ayarda bir oyun için. Ya bunlar unrated sürümü yine mi kaldırdı yoksa? Şu an satılan sürüm sansürlü mü acaba ?

Guest-AEF248198

29.3.2019 22:20:06

0
Oyun Steam'da çok ucuz arkadaşlar sıkıntı olmasın, malum ucuz alacak kadar zengin değilim diye bir deyiş var!!!

BSC Misafiri

29.3.2019 22:00:43

0
Bu kadar çalınan içerik ve sansüre, oynayışa rağmen şahane bir rakam tebrik etmek gerek.

ezicioyuncu

29.3.2019 21:53:44

+1
unrated versiyonu 10tlye almıştım bence fiyatına göre gayet başarılı bir oyun. total de 160bin satmış bir oyunun Türkçe olarak çıkması da diğer firmaların ''maliyeti karşılamıyor'' lafına ithafen güzel bir cevap olabilir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Agony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız